În luna noiembrie, General Motors anunța o campania de crowdsourcing în care cerea publicului să o ajute să găsească un nume pentru bicicletele electrice, iar acum a anunțat numele câștigător - Ariv, pronunțat “arrive” - dar și faptul că acestea sunt disponibile la precomandă în Europa.

Sub brandul Ariv vor fi construite două modele de biciclete electrice: bicicleta compactă Meld și bicicleta pliabilă Merge. Încă nu se cunosc toate specificațiile acestora, dar cei de la GM au dezvăluit că motorul are capacitatea de a atinge 25 km/ oră, cu patru niveluri de putere. Potrivit publicației The Verge, bicicleta electrica se poate încărca în aproximativ 3,5 ore și are o autonomie de până la 64 km cu o singură încărcare.

Bicicletele electrice de la General Motors vor fi lansate în Germania, Belgia și Olanda. Prețul modelului Ariv Meld pornește de la 3.200 de dolari în Belgia și Olanda, iar Ariv Merge va costa în jur de 3.800 de dolari. Prețul bicicletelor va fi mai mic în Germania. GM preconizează ca livrarea produselor comandate să înceapă în trimestrul al doilea al acestui an, fiind disponibile la precomandă aici.

Bicicletele sunt conectate la o aplicație care oferă informații cu privire la viteză, distanță, procentul de baterie rămasă, asistență și distanța parcursă, printre alte informații.