BizzOnWheels adaugă un nou produs în portofoliul brandului BizzeBikes. Este vorba despre o bicicletă exclusivistă, Bizze Chopper, o bicicletă inspirată de chopperele americane. Bizze Bikes își propune să cucerească piață internațională cu acest model inedit de bicicletă, primul de acest fel produs în România.

Bizze Chopper înglobează designul vintage al motocicletelor clasice americane cu tehnologia modernă a bicicletelor electrice, având un motor pe roată din spate de 250W, o baterie Samsung de 360W sau 500W încorporată în rezervorul bicicletei și un display LCD cu super contrast, ce afișează toate informațiile necesare chiar și în bătaia soarelui. Farul cromat supradimensionat îi conferă un aspect retro unic, împreună cu furca “Double Down” de 640 mm, coarnele “Z” și cadrul din oțel special pentru biciclete, vopsit electrostatic, construite 100% în atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamț.

„Am dorit să construim o bicicletă electrică cu un aspect deosebit, pentru un public exclusivist, pentru cei ce au spiritul liber și un simț dezvoltat de unicitate, o bicicletă electrică pentru cei ce vor să experimenteze senzația de libertate pe două roți. Astfel, am ajuns să lansăm Bizze Chopper. Bizze Chopper are roți mari și jante cu pereți dubli din aluminium. Cele 108 spițe din inox, pentru fiecare roată, și cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual cu cea mai mare grijă pentru detalii.„ menționează Ovidiu Teofanescu, Manager BizzOnWheels.

Frânele Tektro hidraulice ale Bizze Chopper garantează oprirea eficientă la frânare, iar schimbătorul Shimano cu 6 viteze, acționat de o manetă “custom made” integrată în rezervorul bicicletei, asigură o senzație unică. Viteza maximă este de 25Km/h, iar sistemul de asistare la pedalare cu acționare instantă te ajută să pedalezi fără efort chiar și la deal, având o autonomie de 60 km. Opțional, se poate adaugă și o accelerație manuală la deget, ce te va face să te simți cu adevărat pe o motocicletă chopper.

„Bizze Chooper poate fi achiziționată cu 12.000 lei, dar la Salonul Bicicletei din București am pregătit un discount surpriză pentru cei care sunt interesați de o astfel de bicicletă. Astfel, îi așteptăm pe toți pasionații de transport electric la standul Bizze Bikes„ continuă Ovidiu Teofanescu, Manager BizzOnWheels.