”Am conceput bidex.ro din necesitate. Din necesitatea unui spațiu online dedicat industriilor, în care posesorii și doritorii de echipamente să poată realiza tranzacții într-un mediu prietenos, dedicat. De aici a plecat totul. Așa am ajuns să concepem prima platformă românească de licitații online în care cumperi și vinzi echipamente de orice fel, unde reglăm cererea cu oferta și urmărim maximizarea profitului”, declară Gabriel Surugiu, inițiatorul acestui proiect.

Potrivit lui Gabriel, decizia de a lansa platforma Bidex a venit pe fondul lipsei unei platforme dedicate de tranzacționare a echipamentelor industriale. Așa că, acum 8 luni a format o echipă de specialiști în programare, SEO, marketing și management care a avut ca scop lansarea zonei de tranzacționare Bidex.

Care sunt avantajele platformei Bidex.ro?

Vizibilitate. ”În primul rând, vizibilitatea în mediul căruia te adresezi, promovarea activă în social media a tuturor echipamentelor tranzacționate și accesul la o bază de date extensivă de parteneri interesați”, spune Gabriel.

Diversitate. ”Pe platformă se pot adăuga licitații din toate domeniile de activitate, categoriile platformei cuprinzând întreaga zonă a industriilor, iar cele care nu sunt acoperite în mod direct pot fi plasate în categoria echipamente diverse”.

Inovatie. ”Platforma rezolvă problema listării unei licitații și a timpului de obicei prea lung de pregătire a acesteia. Practic, din birou sau din liniștea căminului, se pot posta licitații pe o platformă prietenoasă și intuitivă”.

Flexibilitate. ”Platforma se adresează fiecărui întreprinzător care are echipamente de oferit spre vânzare sau este în căutarea unuia. Astfel se pot achiziționa pachete cu tarife standard și care nu au componentă procentuală, sau pachete fără cost inițial cărora li se aplică un comision de gestionare de către Casa de licitații. Bineînțeles, nici companiile cu un număr mare de echipamente nu sunt omise, în acest caz Casa de licitații Bidex oferind pachete personalizate, mulate pe necesitățile și exigențele acestora”, concluzionează fondatorul platformei Bidex.ro.