UPDATE - Înscrierile s-au încheiat. Vom anunța rezultatele luni, la ora 13.00.

---

Bitdefender, una dintre cele mai cunoscute firme din România, cu afaceri globale, susține antreprenoriatul și oferă 3 burse la tabăra Startup Your Life între 17 și 20 mai la Hotel Royal din Poiana Brașov.

Credem că antreprenorii cu experiență îi pot ajuta pe cei mai tineri pentru a crește ecosistemul antreprenorial din România. Bitdefender e o companie creată în România de Florin și Măriuca Talpeș, care a ajuns astăzi la 600 de milioane de dolari valoare de piață și e lider în domeniul său.

Înscrie-te pentru a participa la tabăra de antreprenoriat cu ajutorul Burselor Startup Your Life Supported by Bitdefender. Am pus o întrebare simplă în formularul din link și de mai jos - motivația ta pentru a veni la tabără și de ce vrei să faci afaceri în România.

După cum povestea fondatorul Bitdefender, la început compania funcționa ca o stare de spirit, pe ideea că se pricep la ceea ce fac, vor face bine și vor face ceva important, dar fără să știe exact ce. Cu toate acestea, au crescut și au devenit mai riguroși. Despre această rigurozitate, dar și despre starea de spirit a antreprenoriatului vom vorbi la tabăra Startup Your Life.

Bitdefender susține 3 burse Startup Your Life, care vor acoperi costurile a trei participanți pentru cazarea în camera dublă (doi participanți într-o cameră). De transport de ocupi tu, dar trebuie să ne convingi pe noi și pe partenerii noștri de la Bitdefender că meriți să fii prezent la cea mai interesantă tabără de antreprenoriat din România.

Întrebarea e simplă. Spune-ne motivația ta, spune-ne ce faci sau ceea ce urmează să faci.

Completează răspunsul în formularul pe care-l găsești aici. Un participant nu se poate înscrie la două burse.

Tabăra Startup Your Life este Powered by FAN Courier și Supported by Bitdefender, IQOS și Patria Bank.

Despre tabăra Startup Your Life

Ce poți învăța la tabăra Startup Your Life ? Avem o serie de workshop-uri practice, ca să treci prin tot ce ai nevoie pentru a dezvolta o afacere. Iată mai jos lista de workshop-uri de care vei avea parte la Startup Your Life.

- Cum să ții o prezentare de succes - Vlad Andriescu (adică eu) te va învăța cum să te prezinți în fața investitorilor, partenerilor de afaceri și a presei. Și să faci marketing pentru tine ca să poți să îți vinzi afacerea mai bine.

- Business Model Canvas - Cum te documentezi ca să afli dacă modelul tău de business e potrivit pentru afacere? Alexandru Ion (fondator al Nexus Gaming, cel mai de succes business de sporturi electronice din România) va vorbi participanților despre construirea planului de a afaceri și a modelului de business.

- Marketing pentru IMM-uri - Gabriela Bejan va vorbi despre dezvoltarea strategiei de marketing, atât offline, cât și online, pentru a te promova mai bine.

- SEO pentru afacerea ta - Octavian Palade (Events & Content Strategist la start-up.ro) vorbește despre cum să fii vizibil în căutările de pe Google și să câștigi bani de pe urma acestui lucru.

- Labirintul Juridic - Sfaturi juridice pentru afacerea ta de la avocatul și fondatarea startup-ului Avocatoo va oferi sfaturi legale pentru cei care au sau vor să-și deschidă o afaccere.

- Cum să pornești o afacere - Primii pași - Oana Korda, cofondatoare a startup-ului Woogie și product manager la startup-ul SpringCM, vorbește despre primele experiențe de business într-o relatare inspirațională despre realitățile vieții de afaceri.

- Management și Leadership - Valentin Maior (Romanian IT), coach și trainer acreditat John C. Maxwell, îți arată cum să fii un manager mai bun și să te adaptezi pe nevoile echipei tale.

- Product Market Fit - Cum găsești piața potrivită pentru startup-ul tău? Adrian Cernat (SmartDreamers) demonstrează cum să identifici piața pe care poți acționa, chiar din experiența lui.

- Learn from the Best - sesiuni inspiraționale, în care antreprenori cu experiență de zeci de ani vorbesc despre provocările antreprenoriatului, cu realism și într-un mod provocator.