La ediția din 2018, peste 50 de investitori de clasă mondială vor fi în București, pe 14 și 15 Iunie, având atât interesul cât și banii necesari pentru a investi în ideile voastre.

Startup-urile care vor să apară pe scenă în fața potențialilor investitori și să interacționeze cu specialiștii online se pot înscrie la competiția ”200 Seconds of Fame”, care va avea loc pe 15 Iunie, a doua zi de iCEE.fest, competiție organizată alături de start-up.ro.

Anul acesta, competiția se va extinde cu ajutorul experților din zona de e-health, deci startup-urile care activează în zona de health & wellness vor avea parte de oportunități mari.

Cum aplici la competiția 200 Seconds of Fame

  • Este important să fiți la stadiul MVP pentru ca înscrierea să fie valabilă
  • Startup-urile care au participat anul trecut la ”200 Seconds of Fame” nu pot aplica având același produs
  • Dată limită: 1 iunie; startup-urile selectate vor fi înștiințate la scurt timp după această dată
  • Trimiteți o prezentare la 200@start-up.ro, care să conțină informații despre echipă, produs/soluție, faza de dezvoltare

Anul trecut, startup-urile care au câștigat voturile juriului și ale publicului, au fost ambele din zona inovației în sănătate Symmed3D , respectiv Eyesight.

Au urmat în clasament CleverWash, YardLabs, Ofertolino și EyeSight - care tratează cu ajutorul VR-ului o afecțiune des întâlnită la copii, ochiul leneș.

Iată este juriul de la 200 Seconds of Fame 2018 (noi nume urmează să se confirme în zilele următoare)

Echipa câștigătoare va fi aleasă si de publicul din sală, prin intermediul aplicației iCEE.fest, iar juriul va avea votul decisiv.

După fiecare prezentare, juriul va pune întrebări și va acorda feedback startup-urilor participante, lucruri esențiale pentru fondatori pentru a ști cum să se dezvolte pe viitor.

Startup-urile care vor să expună în cadrul iCEE.fest pot să-și achiziționeze un stand care le permite să aibă acces la cei peste 3.500 de participanți din cadrul festivalului.

Participarea la ”200 Seconds of Fame” nu garantează și standul - acesta trebuie achiziționat, separat, de aici.

iCEE.fest 2018 are loc la București, pe 14 și 15 Iunie. Bilete găsiți pe site-ul festivalului.