BizTool Academy se mută în online pe 13 mai și aflăm de la experți cum reîncepem să facem business după starea de urgență.

Dacă te înscrii în formularul de mai jos, primești prezentările la finalul conferinței pentru a aplica în business, dar și suportul nostru pentru orice întrebare sau conexiune.

Cristian Bolocan, Head of SEO, SEO Cupcake, va susține unul dintre workshop-urile din prima sesiune a evenimentului și ne va prezenta o serie de strategii digitale menite să ne ajute să avem un site optimizat și vizibil pentru clienți.

Astfel, începând cu ora 11:30, Cristian, al doilea trainer al sesiunii, va susține live workshop-ul denumit ”Cum să îți maximizezi vizibilitatea organică în Google prin micro-tehnici”, unul dintre cele 5 pe care participanții BizTool Academy Online le vor putea urmări miercuri, pe 13 mai, începând cu ora 10:30.

”Întrebarea ”de ce sa am un site optimizat” este expirată. Întrebarea corectă este: ”SEO schimbă ADN-ul organizației? Și dacă da, cum face asta?”. Vei descoperi cele 4 beneficii majore pe care le oferă SEO unui business online, pe lângă vizitatori și bani”, ne spune Cristian.

Lasă o întrebare pentru trainerii evenimentului în formularul de mai jos și îți vom răspunde în timpul transmisiunii live. Înscrie-te ca să primești prezentările după eveniment.

BizTool Academy, eveniment online susținut de BizTool.ro, platforma care face legătura dintre antreprenori și experți, susținută de start-up.ro, va avea pe data de 13 mai, începând cu ora 10:30, cinci workshop-uri utile antreprenorilor care vor să învețe cum să-și dezvolte afacerile după acest moment T0, împărțite pe sesiuni. Prietenii de la SEO Cupcake sunt partenerii oficiali ai evenimentului.

Evenimentul online începe pe 13 mai, la ora 10:30, și va fi transmis live pe paginile de Facebook BizTool.ro și start-up.ro, precum și pe YouTube-ul start-up.ro.

BizTool Academy Online, workshop strategie digitală

Ce vei învață din workshop-ul pe care Cristian îl va susține miercuri dimineață, 13 mai, începând cu ora 11:30:

- Ce înseamnă SEO pentru un business nou în online?

- De ce SEO schimbă ADN-ul unei organizații care intră în online?

- Cum poate ajută SEO la nivel operațional un business nou apărut în online?

- Lista de TO-DO-uri pe care să le aplici dacă business-ul intră în online.

BizTool Academy Online - training cu Cristian Bolocan, Head of SEO @ SEO Cupcake

Cristian este specialist SEO, cu o experiență de peste 8 ani în acest domeniu de activitate. În prezent ocupă poziția de Head of SEO Department, în cadrul agenției SEO Cupcake, unde împreună cu colegii săi construiește strategii de creștere a vizibilității organice pe Google, pentru companii din România, dar și din Europa de Est. Cristian coordonează o echipă de 40 de specialiști SEO și creatori de conținut. Împreună livrează rezultate pentru peste 100 de clienți.

Pe 13 mai, începând cu ora 11:30, Cristian va susține workshop-ul de strategie digitală, unul dintre cele 5 al BizTool Academy Online.

Detalii despre eveniment și workshop-urile de miercuri, 13 mai, găsiți aici.

BizTool Academy Online va fi structurat în 2 sesiuni de workshop-uri cu soluții ce pot fi impletementat imediat și pe termen mediu, prezentări cu date concrete ale trainerilor, experți în domeniile lor de activitate, și unelte care pot fi împărtășite participanților.

BizTool Academy Online - cum facem business după starea de urgență

Prima sesiune de workshop-uri începe miercuri, 13 mai, de la ora 10:30 dimineața. În prima sesiune îi avem alături de noi pe Cristian Tudorescu, consultant financiar IMM-uri și startups, Cristian Bolocan, Head of SEO @ SEO Cupcake, și pe Toma Grozăvescu, Growth Hacker & Founder @ SMARTERS România.

A doua sesiune de workshop-uri continuă după-amiază, începând cu ora 15. Alături ne sunt, de data aceasta, George Diță, CEO @ WiseUp și Mălin Ștefănescu, fondator & CEO @ EEU Software, Business Angel Investor și președintele TechAngels.

Lasă o întrebare pentru trainerii evenimentului în formularul de mai sus și îți vom răspunde în timpul transmisiunii live.