Acum este momentul să ne gândim cum facem afaceri după pandemie, cum facem strategii de business continuity, cum continuăm transformarea digitală a afacerii noastre, cum o promovăm acum și de ce este important să trecem de la un management de criză la decizii dure de business care ne pot salva afacerea pe viitor.

BizTool Academy, eveniment online susținut de BizTool.ro, platforma care face legătura dintre antreprenori și experți, susținută de start-up.ro, va avea pe data de 13 mai, începând cu ora 10:30, cinci workshop-uri utile antreprenorilor care vor să învețe cum să-și dezvolte afacerile după acest moment T0, împărțite pe sesiuni. Prietenii de la SEO Cupcake sunt partenerii oficiali ai evenimentului, iar Cristian Bolocan, Head of SEO, SEO Cupcake, ne va prezenta o serie de strategii digitale menite să ne ajute să avem un site optimizat și vizibil pentru clienți.

Evenimentul online începe pe 13 mai, la ora 10:30, și va fi transmis live pe paginile de Facebook BizTool.ro și start-up.ro, precum și pe YouTube-ul start-up.ro.

BizTool Academy Online va fi structurat în 2 sesiuni de workshop-uri cu soluții ce pot fi impletementat imediat și pe termen mediu, prezentări cu date concrete ale trainerilor, experți în domeniile lor de activitate, și unelte care pot fi împărtășite participanților.

BizTool Academy Online partea I

Prima sesiune de workshop-uri începe miercuri, 13 mai, de la ora 10:30 dimineața. Veți putea urmări workshop-urile în direct pe paginile noastre de Facebook și pe YouTube. Ne puteți lăsa întrebări pentru fiecare trainer sau chestiuni la care ați dori să aflați un raspuns completând formularul de la final.

În prima sesiune îi avem alături de noi pe Cristian Tudorescu, consultant financiar IMM-uri și startups, Cristian Bolocan, Head of SEO @ SEO Cupcake, și pe Toma Grozăvescu, Growth Hacker & Founder @ SMARTERS România.

Temele pe care le vom aborda alătături de trainerii noștri sunt:

Business Continuity @ Cristian Tudorescu - indicatori pe care să-I urmărești în business de acum înainte în afacere, cum readuci afacerea pe creștere după coronavirus, ce elemente nu trebuie să lipsească din planul de business de acum înainte.

Strategie digitală @ Cristian Bolocan - de ce SEO schimbă ADN-ul unei organizații care intră în online, lista de TO-DO-uri pe care să le aplici dacă business-ul intră în online, cum poate ajuta SEO la nivel operațional un business nou apărut în online.

Marketing online post-pandemie @ Toma Grozăvescu – cum creezi o strategie de marketing care rezistă întâlnirii cu realitatea, oportunități pe care nu le-ai exploatat până acum.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

BizTool Academy Online partea a II-a

A doua sesiune de workshop-uri continuă după-amiază, începând cu ora 15. Alături ne sunt, de data aceasta, George Diță, CEO @ WiseUp și Mălin Ștefănescu, fondator & CEO @ EEU Software, Business Angel Investor și președintele TechAngels.

Temele pe care le vom aborda pe 13 mai, în ceea de-a doua sesiune a BizTool Academy Online sunt:

Adaptare digitală @ George Diță – situații și context posibile pentru companii, necesitatea de a lucra cu experți, direcțiile noi pe care le poți începe în business.

Management după criză @ Mălin Ștefănescu– necesitatea unui plan de crisis management, cum construiești o strategie de business în următoarele luni, cum adaptezi strategia investițională pe viitor, cum conduci echipele.

Ai un business și ai nevoie de sfatul unui expert? Îl găsești pe BizTool.ro.

BizTool Academy Online – cum facem business după starea de urgență: miercuri, 13 mai, de la ora 10:30

Fiecare workshop al evenimentului de miercuri, 13 mai, se derulează timp de 1 oră online. Workshop-urile vor fi susținute live pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Lasă o întrebare pentru trainerii evenimentului în formularul de mai jos și îți vom răspunde în timpul transmisiunii live.