BizTool Academy powered by OTP Bank are loc marți, pe data de 5 noiembrie, la OK Center. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material.

Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până pe data de 31 octombrie ora 14, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

BizTool Academy #2 este realizat cu sprijinul OTP Bank, și este un nou ultra-workshop gratuit pe care-l oferim sub umbrela BizTool.ro, marketplace-ul de servicii pe care l-am lansat în luna octombrie a anului trecut.

Platforma BizTool.ro este un marketplace cu specialiști, care ajută antreprenorii să găsească oameni pricepuți la grafică, marketing, un avocat bun sau un consultant care să poată evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii.

De data aceasta tema evenimentului BizTool Academy powered by OTP Bank este educația financiară, și modul în care reușim să gestionăm cât mai eficient resursele financiare ale afacerii noastre pentru a avea un business care crește cât mai sănătos.

Organizăm și de data aceasta un ultra-workshop de o zi, pe care-l punem gratuit la dispoziția comunității de antreprenori. Astfel, pe data de 5 noiembrie ai parte de 5 workshop-uri tematice pe aspecete esențiale ce țin de planificarea unei afaceri din punct de vedere financiar și legal. Poți avea un IMM, o afacere la început de drum, un business digital 100% sau să fii student și să vrei să înveți mai multe.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază de lansare a unei afaceri din punct de vedere financiar și legal: cum să închei contracte, educație financiară, financial planning, vânzări, coaching.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Ce vei învăța la BizTool Academy powered by OTP Bank?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Temele celui de-al doilea eveniment BizTool Academy powered by OTP Bank sunt:

  • Aspecte contractuale de bază și despre proprietate intelectuală
  • Modelare financiară
  • Relația bancă-antreprenor sau cum obținem finanțare
  • Coaching – cum să-ți menții concentrarea
  • Sales – rolul vânzătorului în companie

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

De ce să vii alături de noi la BizTool Academy#2?

  • Poți participa în mod gratuit la aceste workshop-uri, economisind, astfel, mai mult de 500 de euro, costul estimativ al unor cursuri similare.
  • Te întâlnești cu traineri care au propriile afaceri, sau își pun la dispoziție expertiza altor companii, pe care poți să-i abordezi personal ca să primești sfaturi despre afacerea ta.
  • Ai cinci workshop-uri în care înveți elemente utile ce țin de o mai bună planificare a finanțelor firmei tale, chestiuni legale și despre cum abordezi procesul de vânzare în afacerea ta.
  • Faci networking cu ceilalți participanți, intri în contact cu potențiali mentori care te pot ajuta să construiești afaceri durabile.

Cine sunt trainerii BizTool Academy powered by OTP Bank?

Și la această cea de-a doua ediție a ultra-workshop-ului gratuit de o zi, BizTool Academy, avem alături de noi o serie de traineri cu experiență care te ajută să construiești o afacere sustenabilă din punct de vedere financiar.

Mădălina Barbu este trainer, facilitator de teambuilding, dar și project manager pentru programele HPDI. Construiește programe de succes alături de parteneri precum Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Printec, Petrom, Rompetrol, Continental Automotive, Legrand, Policolor, Arctic, Allianz Tiriac, PayU, A&D Pharma, eMAG, Avira, Fuchs Condimente, Edenred.

Alexandru Neagu este un profesionist cu 14 ani de experienţă în industria financiar-bancară, în special în domeniul IMM şi Corporate. Alexandru consideră că spiritul ”antreprenorial” l-a ajutat să accepte cu ușurință răspunderi din ce în ce mai mari și să prețuiască responsabilitatea.

În prezent, coordoneaza linia de business IMM, in calitate de Director, fiind responsabil de elaborarea și implementarea strategiei băncii pentru acest segment de clienti.

Totodată, în 2015, Alexandru Neagu a avut o implicare majoră în procesul de integrare a OTP Bank cu Millennium Bank.

Claudia Jelea este avocat și consilier în domeniul mărcilor și are peste 12 ani de experiență în acest domeniu. În 2011 a fondat agenția de mărci IP Boutique, iar în 2012, a lansat Jlaw, un butic de avocatură nișat pe industria IT, proprietate intelectuală, media & publicitate, comerț electronic și date cu caracter personal. Clienții Jlaw sunt, în proporție majoritară, startup-uri și companii din industriile creative, precum business-uri tech, dezvoltatori software, gaming, magazine online, creatori de produse, edituri de cărți.

Cristian Tudorescu este consultant financiar IMM & startups. Este Managing Partner al companiei de consultanță Explore Asset Management, cofondator al Business Insights și Investors Club, vicepreședinte Dezvoltare Sud la JCI România și organizează webinarii educaționale pe teme financiare.

Fabiola Nica este life&business coach. Are o experiență de peste 16 ani în marketing, sales, people și project management. Spune că a fost mereu interesată de autodezvoltare, drept urmare a testat și a învățat mai multe modele. Însă, de departe, coachingul-ul a funcționat cel mai bine, atât din perspectiva clientului, cât și ca abordare de transformare de echipe și persoane în proiectele în care a fost implicată. S-a certificat și internațional ca ACC (Associate Certified Coach), la International Coaching Federation.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

BizTool Academy se desfășoară pe 5 noiembrie la OK Center. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.