BizTool Academy powered by OTP Bank are loc marți, pe data de 5 noiembrie, la OK Center. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material.

Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până pe data de 31 octombrie ora 14, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază de lansare a unei afaceri din punct de vedere financiar și legal: cum să închei contracte, educație financiară, financial planning, vânzări, coaching.

BizTool Academy – workshop despre aspecte contractuale de bază și despre proprietate intelectuală

Workshop-ul de legal este unul dintre cele cinci la care vei participa pe data de 5 noiembrie, începând cu ora 10, la BizTool Academy #2.

Printre informațiile utile pe care le vei primi în cadrul acestuia se numără:

  • Datele cu caracter personal și BigData - în context digital
  • Portofoliul de proprietate intelectuală - mărci vs nume de domeniu de Internet, drept de autor, design de produs, etc.
  • Contracts for dummies.

BizTool Academy – training cu Claudia Jelea

Workshop-ul de legal din cadrul evenimentului BizTool Academy, ultra-workshop-ul gratuit pe care-l organizăm pe data de 5 noiembrie la OK Center, este susținut de Claudia Jelea, unul dintre specialiștii pe care îi regăsiți pe platforma BizTool.ro.

Claudia Jelea se consideră o persoană verticală și curioasă. Este avocat și consilier în domeniul mărcilor – două profesii pe care le-a dezvoltat în simbioză, pe parcursul a peste 12 ani de experiență.

A terminat Facultatea de Drept în 2007, a studiat în România și Suedia și s-a specializat la două dintre cele mai mari firme de avocatură de pe piața românească. Ulterior, în 2011, a fondat agenția de mărci IP Boutique, iar în 2012, a lansat Jlaw, un butic de avocatură nișat pe industria IT, proprietate intelectuală, media & publicitate, comerț electronic și date cu caracter personal.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Clienții Jlaw sunt, în proporție majoritară, startup-uri și companii din industriile creative, precum business-uri tech, dezvoltatori software, gaming, magazine online, creatori de produse, edituri de cărți. IP Boutique oferă asistență privind mărcile comerciale – proceduri de protecție în România, la nivel UE și internațional, rezolvarea conflictelor dintre mărci și nume de domenii de Internet, strategii privind protejarea și exploatarea brand-ului și a mărcilor.

Claudia este invitată deseori ca speaker, mentor sau ca membră a juriului, la diverse conferințe și competiții de profil. De asemenea, este autoarea rubricii juridice din revista Today Software Magazine.

Când își dă jos pălăria profesională, Claudia rămâne soție, mamă și o iubitoare de frumos (animale, pictură, muzică clasică și grădinărit).

Vezi aici cine sunt trainerii celei de-a doua ediții a BizTool Academy.

Ce vei învăța la BizTool Academy powered by OTP Bank?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele celui de-al doilea eveniment BizTool Academy powered by OTP Bank sunt:

  • Aspecte contractuale de bază și despre proprietate intelectuală
  • Modelare financiară
  • Relația bancă-antreprenor sau cum obținem finanțare
  • Coaching – cum să-ți menții concentrarea
  • Sales – rolul vânzătorului în companie

BizTool Academy se desfășoară pe 5 noiembrie la OK Center. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.