BizTool Academy powered by OTP Bank are loc marți, pe data de 5 noiembrie, la OK Center. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material.

Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până pe data de 31 octombrie ora 14, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

Tema celui de-al doilea eveniment BizTool Academy, powered by OTP Bank, este educația financiară, și modul în care reușim să gestionăm cât mai eficient resursele financiare ale afacerii noastre pentru a avea un business care crește cât mai sănătos.

Astfel, pe data de 5 noiembrie ai parte de 5 workshop-uri tematice pe aspecte esențiale ce țin de planificarea unei afaceri din punct de vedere financiar și legal: cum să închei contracte, educație financiară, financial planning, vânzări, coaching.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Ce vei învăța la BizTool Academy powered by OTP Bank?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Temele celui de-al doilea eveniment BizTool Academy powered by OTP Bank sunt:

  • Aspecte contractuale de bază și despre proprietate intelectuală
  • Modelare financiară
  • Relația bancă-antreprenor sau cum obținem finanțare
  • Coaching – cum să-ți menții concentrarea
  • Sales – rolul vânzătorului în companie

BizTool Academy #2 - traineri

Mădălina Barbu este trainer, facilitator de teambuilding, dar și project manager pentru programele HPDI.

Alexandru Neagu coordonează linia de business IMM a OTP Bank, în calitate de Director, fiind responsabil de elaborarea și implementarea strategiei băncii pentru acest segment de clienți.

Claudia Jelea este avocat și consilier în domeniul mărcilor și are peste 12 ani de experiență în acest domeniu. Cristian Tudorescu este consultant financiar IMM & startups, iar Fabiola Nica este life&business coach.

Mai multe detalii despre trainerii BizTool academy #2 poți afla din acest material.

BizTool Academy powered by OTP Bank - 31 octombrie, ora 14, data limită pentru înscrieri

BizTool Academy powered by OTP Bank are loc marți, pe data de 5 noiembrie, la OK Center. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la final.

Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii prin completarea acestui formular. Înscrierile sunt deschise până pe data de 31 octombrie ora 14, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.