În cadrul acestui webinar gratuit o avem alături de noi pe Gabriela Bejan, specialist în marketing și comunicare și fondatoarea Digital Tailors, o agenție de product marketing cu un focus foarte puternic pe strategie și content marketing, mai ales în industria de tehnologie și produse tech.

Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit accesând paginile de Facebook ale BizTool.ro, start-up.ro și Viața de freelancer, miercuri, pe 24 aprilie, începând cu ora 10:30.

Este cel de-al treilea webinar pe care-l vom oferi sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, miercuri, 24 aprilie

După cum spuneam, miercuri, pe 24 aprilie, începând cu or 10:30, Gabriela Bejan, specialist marcom și fondator Digital Tailors, vă va vorbi și învăța lucruri utile despre cum să faceți product marketing atunci când lansați un startup, dar și în momentul în care aveți deja o companie cu vechime.

Claudiu Jojatu, specialist digital și cofondator al proiectului Viața de freelancer, alături de care am discutat în primul webinar despre cum îți faci strategia de business, va fi gazda acestui webinar.

Ce veți afla de la Gabriela Bejan miercuri, 24 aprilie, de la ora 10:30, în cadrul webinarului gratuit:

  • ce înseamnă o strategie de produs
  • cum se îmbină produsul cu marketing-ul
  • care este impactul unei strategii de conținut pentru un business într-o fază early stage & pentru un business matur

Webinar gratuit – Gabriela Bejan te învață cum să-ți promovezi afacerea și produsele

Gabriela este specialist în marketing și comunicare și are o experiență de peste 6 ani în realizarea strategiilor marcom pentru business-uri și organizații din industria tech. A fost parte dintre membrii fondatori ai unui startup tot din timpul facultății, Softbinator Algorithms, care și astăzi este una dintre cele mai mari comunități de programatori din București. Totodată, mai bine de doi ani a făcut comunicare și marketing pentru TechHub Bucharest și How to Web Conference.

Acum aproape doi ani, Gabriela a fondat Digital Tailors, o agenție de product marketing care ajută startup-urile tech, dar și companiile de dimensiuni mai mari din industrii variate, să se dezvolte pe piețele în care sunt active.

Vezi aici cum a fost la primul webinar BizTool.ro & Viața de freelancer. Am discutat cu Claudiu Jojatu despre cum să-ți faci strategia de business și de ce e important să planifici în afaceri.

Gabriela este și unul dintre consultanții pe care îi regăsiți pe BizTool.ro și care vă va ajuta să faceți cele mai potrivite strategii de marketing și promovare. Poți citi un material amplu cu Gabriela accesând acest link.

Ora transmisiunii în direct: 24 aprilie, ora 10:30

Poți învăța de la Gabriela cum să îți faci o strategie de marketing adecvată pentru produsele pe care le vinzi în funcție de momentul în care te afli din punct de vedere al dezvoltării afacerii tale.

Așa că, pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante pentru a-ți construi strategia de business, și întrebările pe care dorești să i le adresezi Gabrielei și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări miercuri, pe 24 aprilie, de la ora 10:30, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o mai jos, în formular, sau pe Facebook-ul BizTool.ro sau start-up.ro. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele miercuri, 3 aprilie, de la ora 10:30. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Ne găsești pe YouTube aici.