În după-amiaza zilei de marți, pe 22 octombrie, vorbim cu Antonio Iftimescu, fondatorul Coftale, despre cum îți poți construi un business în domeniul HoReCa.

Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro, start-up.ro și Viața de freelancer, marți, 22 octombrie, începând cu ora 14.

Am ajuns la a treia ediție din această toamnă a webinariilor pe care le oferim sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, marți, 22 octombrie

De data aceasta, un antreprenor cu experiență în domeniul ospitalității ne va povesti din experiența sa de a construi o afacere în acest domeniu, provocările pe care le-a avut și cum a reușit să-și construiască un brand.

Antonio Iftimescu se descrie ca fiind un antreprenor și alchimist al cafelei, efficiency freak, precum și omul care face lucrurile să se întâmple. Antonio este și parte din echipa de fondatori a proiectului Viața de Freelancer.

BizTool.ro, webinar gratuit: Antonio Iftimescu te învață cum să construiești o afacere de HoReCa

De la Antonio vom afla, marți, pe 22 octombrie, de la ora 14, despre ce presupune o afacere în HoReCa, despre cum reușești să-ți fidelizezi clienții și să creezi un brand (re)cunoscut, dar și puțin din povestea Coftale, un business pornit după o vizită în Berlin, acolo unde a testat un coffee shop și a rămas impresionat de gustul cafelei, de ideea de barista și de latte art.

Claudiu Jojatu, specialist digital și cofondator al proiectului Viața de freelancer, alături de care am discutat în primul webinar despre cum îți faci strategia de business, va fi gazda acestui webinar.

Ora transmisiunii în direct: 22 octombrie, ora 14

Poți învăța de la Antonio câteva trucuri esențiale pentru a crea și a dezvolta o afacere de a cărei supraviețuire depinde foarte mult modul în care interacționezi cu clienții, în contextul în care, pe piață ai o serie de competitori puternici.

Așa că, pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante pentru a-ți construi strategia de comunicare, și întrebările pe care dorești să i le adresezi lui Antonio și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări marți, 22 octombrie, începând cu ora 14, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o mai jos, în formular, sau pe Facebook-ul BizTool.ro sau start-up.ro. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele marți, pe 22 octombrie, de la ora 14. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Ne găsești pe YouTube aici.