Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

De Black Friday 2017 prețul este cel care contează cu adevărat. Vrei cele mai mari reduceri la smartphone-uri, tablete, electrocasnice, jocuri, dispozitive de gaming și accesorii. Comerțul electronic crește de la an la an, iar de mâine dimineață oamenii se vor înghesui să prindă cele mai mari oferte.

Cum verifici, totuși, evoluția unui preț pentru a vedea dacă te avantajează să-l cumperi în momentul de față?

Cum verifici prețurile înainte de Black Friday 2017

Pentru a studia mai bine piața, poți instala extensia de Google Chrome Pricy.ro care caută în toate magazinele online cele mai bune prețuri și face un grafic al evoluției prețului până de Black Friday. Există acest mit al scumpirii înainte de Black Friday, dar trebuie să știți că prețurile sunt organisme vii, iar de-a lungul unui an produsele trec prin diverse reduceri și promoții, revin la un preț inițial, mai scad, așadar depinde cu ceea ce faceți comparația. Pe pricy.ro găsești 3 milioane de produse și merge pe Chrome și Firefox, versiunea veche.

O extensie de Firefox este Price Expert prin care poți să compari prețul unui produs și să-ți setezi alerte push pentru a fi anunțat dacă există un preț foarte bun. De asemenea, dacă instalezi aplicațiile magazinelor online și pui produsele în favorite, vei primi alerte că acestea sunt reduse și merită să le cumperi de Black Friday 2017.

Compararea prețurilor din diferite magazine este o practică tot mai frecventă pentru 45% dintre români, arată un studiu GfK, România situându-se peste nivelul global la acest capitol, fapt care arată atenția sporită pentru găsirea celui mai bun raport calitate-preț pentru produsele căutate.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.