Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Astfel, germanii de la Miele vor organiza campania de Black Friday 2017 în perioada 15-30 noiembrie. Anul acesta, reducerile vor ajunge până la 30% și vor fi aplicate la modele selecționate din categorii precum aspiratoare, mașini de spălat rufe, uscătoare, mașini de spălat vase, espressoare, combine frigorifice, stații de călcat.

”Black Friday este o oportunitate, atât pentru clienții fideli, cât și pentru cei care încă nu au luat contact cu produsele Miele să poată achiziționa electrocasnicele premium pe care și le doresc la cele mai bune prețuri din an. Având în vedere rezultatele de anul trecut, ne-am pregătit pentru Black Friday 2017 cu cea mai bună selecție de produse incluse, până acum, într-o campanie de discounturi”, a declarat Loredana Butnaru, directorul Miele România.

Pentru campania de Vinerea Neagră 2017, oficialul Miele se așteaptă la o creștere de 30% a vânzărilor, comparativ cu rezultatele din Black Friday 2016.

Produsele vedetă ale Black Friday 2017 sunt espressorul CM 5300, cu Aromatic System încorporat, care oferă o aromă intensă cafelei, aspiratorul C3 Powerline, cu sistem Silence și motor Power, mașina de spălat WDB 030, cu tambur cu structura de fagure patentat Miele, recunoscut pentru tratarea cu delicatețe a hainelor în timpul programului de spălat, și uscătorul de rufe TDB 230, cu tehnologia EcoDry, care oferă protecție împotriva umezelii.

Campania de reduceri la electrocasnice de Black Friday 2017 va fi derulată în toate magazinele proprii și exclusive Miele, precum și la o serie de parteneri din rețeaua națională, ca de exemplu eMAG Marketplace, Flanco, Altex, și alte magazine independente.

Produsele electrocasnice incluse în campania de Black Friday din acest an pot fi achiziționate, din magazinul online shop.Miele.ro, și cu opțiunea online de finanțare prin BRD Finance, în 20 de rate fără dobândă.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.