”Anul acesta observăm o creștere a ponderii plăților cu cardul, chiar și atunci când vorbim despre comenzi mari, cea mai mare tranzacție cu cardul înregistrată anul acesta fiind de 1.353 euro. Vorbim deja despre totaluri de 57 de produse pe comandă, precum și despre un total de 91 de produse achiziționate pe parcursul campaniei de același utilizator”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Până acum, peste 40.000 de produse au fost comandate de pe Vivre.ro, minutul de aur fiind înregistrat joi, în prima zi de campanie, cu un total de 147 de produse comandate. Cele mai multe comenzi au fost operate cu plata ramburs, reprezentând 72% din totalul celor plasate până acum; 24,34% dintre comenzi au fost achitate cu cardul, în creștere față de media de 18,21% înregistrată anul trecut.

Orice firmă are nevoie de un decor frumos pentru a primi invitații și vizitatorii, iar la Vivre poți obține produse unicat și moderne la prețuri foarte bune de Black Friday 2018. Puteți consulta oferta de Black Friday 2018 a Vivre aici.

Recomandări din oferta Vivre de Black Friday 2018

Cuib Nido Light Grey - dacă vrei să-ți faci sala de ședințe mai interesantă și să renunți la scaune, poți să cumperi un cuib care e ca un puf. Poți organiza ședințe informale în care oamenii să nu se mai plictisească la birou și să nu mai tragă chiulul. E redus la 500 de lei de la 1.500 de lei.

Măsuța de cafea Varm e potrivită pentru cei care vor să aibă un birou mai interesant și să o pună în mijlocul unui open space. Greutatea maximă suportată e de 15 kilograme. E redusă la 330 de lei de la 1.000 de lei.

Scaun Teddy Blue Classic - e redus la 480 de lei de la 740 de lei. E o opțiune foarte bună pentru a-ți decora noul birou sau un spațiu de coworking. De ce nu, poate fi folosit într-un colț de întâlnire sau într-o sală specială.

Scaun Lombardo Me White redus de la 190 de lei la 100 de lei e ideal pentru bucătării sau spații unde te duci și stai foarte puțin, cum ar fi o sală de conferințe video sau audio. E un scaun ușor, ieftin, dar rezistent. E o ofertă foarte bună de Black Friday 2018.

Black Friday 2018 la Vivre - reduceri de 90%

Campania este disponibilă pe site începând cu seara zilei de joi, 15 noiembrie, și se va încheia pe 18 noiembrie, noaptea. Aproximativ 40.000 de modele au fost disponibile pe site și în aplicație la prețuri promoționale de Black Friday, aduse de la producători din toate colțurile lumii pentru a se potrivi stilului fiecărei case. Utilizatorii vor putea alege din sute de surse de inspirație din categoriile Mobilier și Canapele, Textile, Covoare, Bucătărie și dining, Decorațiuni, Lumini, Baie, Lifestyle, Kids. În fiecare dintre categorii se va regăsi o selecție de produse de designer. Puteți consulta oferta de Black Friday 2018 a Vivre aici.

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor