Imediat după Singles’ Day, pe 12 noiembrie, elefant.ro va da startul campaniei de Black Friday 2019.

Peste 100.000 de produse din catalogul elefant.ro vor intra în ofertele ambelor campanii.

Am ales pentru tine câteva oferte de Black Friday 2019 la elefant.ro pe care poți să le iei cadou pentru femeile din viața ta.

Calvin Klein Apă de parfum Euphoria, 100 ml

Unul dintre parfumurile signature ale brandului Calvin Klein, Euphoria ar putea fi un cadou potrivit pe care să-l iei la reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro. Exoticul Euphoria este un parfum floral-fructat, cu o aromă îmbătătoare, orientală, plină de fructe exotice, flori de orhidee neagră, violete.

Black Friday 2019 la elefant.ro: trusa de machiaj Everybody's Darling

Îngrijește-te de machiajul ei pentru tot anul cumpărându-i o trusă completă de machiaj: 32 x fard de pleoape; 2 x fard de obraz; 4 x ruj; 4 x lac de unghii; 3 x creion de ochi; 1 x creion de buze; 1 x pensula pentru fard de obraz; 3 x aplicator de fard cu doua capete; 1 x paleta cu oglinda, pentru farduri.

Set de aranjare a părului Rowenta

De Black Friday 2019 la elefant.ro poți să alegi să-i cumperi un set de aranjare a părului de la Rowenta, dacă tot îi iei și o trusă completă de machiaj. Așa se poate pregăti cu totul pentru următoarele petreceri la care veți merge.

Setul de la Rowenta are 14 accesorii: ondulator de 16 mm, ondulator de 32 mm, ondulator plat, spirală, perie, placă pentru îndreptat/creponat, 4 agrafe, 2 ace de păr Elite, precum și o geantă pentru depozitare.

elefant.ro Black Friday 2019: ceas Fossil Tailor

Dacă nu știi ce preferințe în materie de machiaj sau de aranjare a părurului are, alege un alt cadou pentru ea din oferta de Black Friday 2019 la elefant.ro. Nu vei da greș cu un ceas Fossil. Am găsit unul la reducere cu mecanism quartz și display analog, carcasa rotunda din otel inoxidabil, brățară din otel inoxidabil care se închide cu clips.

Geanta de umăr Guess Cornelia

Nu ai putea da greș nici cu o geantă. Și am găsit una elegantă de la Guess, perfectă pentru a fi admirată de toată lumea la petrecerea de Revelion dintr-un club.