Un ceas elegant este un accesoriu care îți va complimenta orice ținută de business. Și chiar dacă ne dorim acum ca ceasul să ne măsoare pulsul și să ne spună câți pași facem zilnic, într-o întâlnire de afaceri nu poți da greș cu un accesoriu elegant. Am ales câteva ceasuri pentru ținutele tale de business la reducere de Black Friday 2019 pe elefant.ro.

Ceas Fossil Neutra

Cu o brățară din piele neagră, ceasul cronograf Fossil Neutra are un mecanism quartz și display analog. Se închide cu cataramă, are o carcasă rotundă din oțel inoxidabil și vine livrat într-o cutie personalizată. Așa că îl poți oferi și cadou unui partener de afaceri special. Că tot se apropie perioada sărbătorilor de iarnă. Ia-l acum la reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro.

Ceas Police Belmont

Este o piesă care va atrage, cu siguranță, toate privirile celor din jur. Ceasul Police Belmont are o carcasă din oțel inoxidabil, poate rezista la o presiune de până la 10 atmosfere, și are brățară din piele. Îl poți lua la reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro de aici.

Ceas Fossil Townsman

Un alt ceas care impresionează prin designul deosebit, cadranul având o parte din mecanism descoperit. Îl poți cumpăra la reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro de aici.

Ceas Seiko Quartz

În japoneză, Seikosha înseamnă “Casa lucrului rafinat”. Iar acest ceas redă foarte bine acest concept. Cumpără-l la reducere de Black Friday pe elefant.ro și nu vei da greș avându-l la încheietură la orice întâlnire de business.