Dacă nu vânezi ofertele la electronice și electrocasnice, ai putea să te răsfeți luându-ți un ceas pe care îl doreai de ceva timp la reducere de Black Friday 2019 pe elefant.ro. În vizitele noaste pe site am dat peste niște seturi care conțin ceasuri, pentru el și ea, sau ceva extra. Iată ce-ți propunem la reducere pe elefant.ro de Black Friday 2019.

Set Daniel Klein Pair

Dacă dragostea dintre voi este atât de mare, de ce să nu o arătați purtând ceasuri asemănătoare? Poți lua setul de aici la reducere.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol.

Black Friday elefant.ro - set Fossil Machine

Ai un ceas elegant Fossil, dar și o brățară din piele. Sweet deal, nu crezi? Le poți purta împreună la birou sau la o întâlnire cu prietenii, sau poți lua doar ceasul dacă mergi pe la vreo întâlnire mai scorțoasă de business. Cumpără-l din oferta de Black Friday 2019 la elefant.ro de aici.

Set Timex Weekender

Un ceas pentru birou, altul de purtat în weekend. Nu sunt chiar două ceasuri în acest set, dar vă părea ca și când ar fi unul cu totul diferit pentru că în set mai ai încă o brățară din material textil, pe lângă cea din piele. Dacă ți se pare interesant, îl găsești în oferta de Black Friday 2019 la elefant.ro.

Pentru mai multe oferte de Black Friday dă un click și aici.