Întrucât pe perioada reducerilor de Black Friday, Bonami înregistrează cele mai mari vânzări în România, în comparație cu toate celelalte țări unde compania este prezentă, vor exista oferte special create pentru clienții români.

Sezonul Black Friday, ce include anul acesta două weekenduri, 12-15.11 și 26-29.11, va începe încă de joi la miezul nopții și se va încheia duminică. Pentru primul weekend, în care Bonami participă la Black Friday românesc, vor exista produse cu reduceri de până la 80%. Pentru Black Friday tradițional, va exista o reducere de 15% la orice produs din oferta Bonami. Pe 30 noeimbrie, luni, va avea loc Cyber Monday.

Pavel Vopařil, CEO Bonami, a menționat:’’ Anul acesta suntem deosebit de optimiști în ceea ce privește Black Friday, proiectăm vânzări duble față de 2019, atât în România, cât și pe celelalte piețe unde suntem prezenți. Pregătirile pentru acest eveniment online au debutat în august, astfel încât să putem avea o ofertă largă și cele mai bune prețuri pentru clienții noștri. Previzionăm vânzări cu 300% mai mari, față de o zi obișnuită de noiembrie.’’

Recent, Bonami a început să ofere în România posibilitatea livrării coletelor mici prin serviciul Coletăria, ceea ce va contribui la creșterea vânzărilor în cele două weekend-uri Black Friday: ‘’ Ne așteptăm ca oamenii să comande cu și mai multă încredere, deoarece nu se vor baza pe curieri și își pot prelua comenzile oricând doresc. Este un mod de livrare mai convenabil și mai confortabil pentru clienții noștri.’’, a mai adăugat Vopařil.

Față de anul trecut, compania a dublat, de la 20.000 la 40.000, numărul de produse unice (SKU) disponibile pentru Black Friday.

Bonami continuă campania cashback pe tot parcursul lunilor noiembrie și decembrie, astfel că orice sumă cheltuită pe Bonami.ro în această perioadă, va fi returnată clienților pe 24.12, sub formă de credite.