Compania estimează că numărul vânzărilor se va tripla în cele trei zile dedicate evenimentului, comparativ cu alte campanii promoționale defășurate anterior.

Potrivit reprezentanților Contakt, ofertele pregătite pentru Black Friday vor fi disponibile doar online, pe site-ul contakt.ro și în aplicația mobilă Contakt. De asemenea, toate comenzile din weekend-ul campaniei de Black Friday vor intra într-o tombolă, unde marele premiu constă într-un smartphone iPhone 12.

Cu ocazia acestui eveniment, compania va aplica reduceri la peste 6500 de produse din ofertă, printre care și 500 de produse vedetă din toate categoriile importante, alese în urma analizei nevoilor clienților din acest an.

Printre acestea se numără husele premium orginale Apple, Samsung, Huawei sau Xiaomi, husele de la branduri fashion de top: Karl Lagerfeld sau Guess, huse biodegradabile și produse ale unor branduri consacrate precum Spigen sau Baseus.

Totodată, reduceri vor fi aplicate și asupra produselor din categoria audio-video din portofoliul Contakt, cum sunt căștile wireless & true wireless, sisteme audio smart, boxe tower, accesorii auto și smart home, dar și produselor din categoria ”work from home” sau gaming.

”În urma investițiilor de peste 70.000 de euro din acest an direcționate în segmentul online – noul website, aplicația Contakt, diversificarea portofoliului de produse și branduri și perfecționarea fluxurilor logistice-, suntem cu adevărat pregătiți să venim în întâmpinarea clienților cu o experiență de shopping inedită de Black Friday. Cel mai important lucru pentru noi în aceste trei zile este să ne fidelizăm clienții existenți și să îi încurajăm pe cei noi să descopere serviciile Contakt”, a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt.

Compania estimează că produsele vedetă, care vor înregistra cereri semnificativ crescute cu ocazia Black Friday, vor fi sistemele audio, produsele smart și cele de gaming, precum și produsele brandurilor Karl Lagerfeld, Guess, U.S. Polo, și husele Apple, Samsung, Huawei și One Plus.

Black Friday 2020 la Contakt - oferte speciale

Grupul fondat în 2002, la Timișoara, reunește două branduri de retail: Contakt și Hoco, cu peste 200 de unități deschise în București și 36 de județe, atât în locații stradale cât și în 98% dintre cele mai importante galerii comerciale din România.

În prezent, grupul controlat de antreprenorii români Darius Petric, Cosmin Preda și Marcel Ioftor numără 530 de angajați la nivel național.