Produsul telecom Mobil Nelimitat, lansat anul trecut de Telekom pentru a răspunde dorințelor românilor, va fi primit 100% gratis, fără obligații, de către toți cei care se prezintă într-un magazin Telekom sau îl comandă pe blackfriday.telekom.ro perioada campaniei.

Cei care doresc primul produs smart lansat pe piață de companie se vor bucura pentru o perioadă de 30 de zile de Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate. Totodată, aceștia pot decide, printr-o experiență complet digitală, care durează mai puțin de 5 minute, să facă trecerea de la cartelă la abonament, fără perioadă minimă contractuală. După cele 30 de zile, în funcție de alegerea utilizatorului, prețul opțiunii Mobil Nelimitat va fi de 6 euro credit (la care se adaugă TVA) dacă acesta rămâne utilizator de cartelă și de 6 euro/lună (TVA inclus) dacă alege abonamentul Mobil Nelimitat. Activarea abonamentului Mobil Nelimitat se realizează prin înregistrarea numărului pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând doar câțiva pași simpli. Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, până la expirarea acesteia.

„Continuăm să îndrăznim și să fim creativi, chiar și în aceste vremuri dificile. Am revoluționat piața din România cu produsul Mobil Nelimitat, iar rezultatele bune înregistrate, precum și feedback-ul primit din partea clienților, ne dau încredere să oferim Mobil Nelimitat tuturor românilor care vor să-l testeze, pentru a se bucura pentru o perioadă de 30 de zile de o experiență complet nelimitată și digitală, fără obligații. Este pentru prima dată când în campania de Black Friday oferim un produs 100% gratuit”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Telekom Romania a pregătit și o surpriză pentru clienții care activează cartela Mobil Nelimitat din oferta Black Friday și care îndrăznesc să viseze la excursia de neuitat pe care o vor face în România când lumea va fi din nou deschisă pentru exploare –Telekălătoria. Campania se desfășoară pe website-ul www.telekom.ro/telekalatoria, în perioada 05-22 noiembrie 2020 și se adresează tuturor celor care activează prin apel la 1234 cartela Mobil Nelimitat și povestesc despre telekălătoria din România care i-a impresionat, despre locul din țară în care s-ar reîntoarce cu drag. Premiul este reprezentat de un city break pentru două persoane în cea mai menționată destinație de către participanți. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org, dintre cei care îndeplinesc condițiile campaniei.

Tot în oferta Black Friday 2020 Telekom se regăsesc nenumărate modele de telefoane cu reduceri de până la 80%.

Spre exemplu, printre telefoanele de top cu reduceri semnificative se regăsesc, Samsung Galaxy A51, disponibil la prețul de 999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 30%, Samsung Galaxy S10 la prețul de 1.999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 52% sau Huawei P Smart Z la 649 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 22%.

„Oferta de telefoane din campania Black Friday de anul acesta se adresează tuturor clienților, indiferent că sunt pasionați de fotografie și caută telefoane de top, bunici și copii care se descurcă mai bine cu dispozitivele cu taste sau persoane care au alocat un buget redus pentru astfel de dispozitive accesibile”, a adăugat Andreas Elsner.