Black Friday 2020 se desfășoară la WatchShop.ro în intervalul 2-15 noiembrie și vine cu o serie de noutăți și premiere.

WatchShop.ro estimează dublarea vânzărilor în Black Friday 2020 față de evenimentul de anul trecut, în condițiile în care comerțul online a fost, de la începutul pandemiei de COVID-19, canalul perfect de adaptare pentru piața de retail. Această tendință se va accentua, iar vânzările de accesorii, așa cum sunt ceasurile și bijuteriile, se vor muta pe termen lung în online, întrucât nevoia de interacțiune cu acest tip de produse nu este mare.

„Ne așteptăm ca anul acesta Black Friday să fie desfășurat și mai mult în online, conjunctura făcând ca magazinele fizice să fie mai puțin vizitate. Clienții vor fi mult mai deschiși să facă achiziții online, din confortul propriei locuințe, cu atât mai mult cu cât în anumite localități există deja restricții de deplasare.

Ca și obicei de cumpărare, categoria cadouri, din care fac parte și accesoriile, implicit WatchShop.ro, credem că va fi printre fruntașele evenimentului”, spune Cătălin Florea, CEO WatchShop.ro. Oferta WatchShop.ro din acest an include aproximativ 15.000 de repere de la cele mai căutate branduri de ceasuri pe durata întregului an.

Ceasuri din topul celor mai dorite branduri, precum Tissot, Casio, Orient, Citizen, Festina, Ingersoll, Sekonda, Fossil, Timex, William S vor avea reduceri de până la 90%. Cu discounturi mari vor fi vândute și produsele din gama de smartwatches, precum Suunto, Garmin, Polar, Fossil.

Spre exemplu, de BF, cronograful Ingersoll The Grafton I00602 va putea fi cumpărat cu un discount de 70%, iar smartwatch-ul Garmin FENIX 6X PRO SOLAR va fi redus cu 20% față de prețul inițial. De BF2020, gama premium a ceasurilor Garmin, adusă în România pentru prima oară de WatchShop.ro, va fi listată cu reduceri importante în Black Friday 2020.

Clienții vor putea cumpăra și ceasuri de la branduri de lux, pe care WatchShop.ro le va lista exclusiv pe durata campaniei de BF 2020, precum Tag Heuer, Breitling, Longines, Tonino Lamborghini și Hamilton. Reducerile pentru ceasurile de lux vor ajunge la 30%.

În oferta de Black Friday 2020, cel mai scump ceas listat pe WatchShop.ro este un Breitling, la prețul de 32.166 lei, redus de la 45.305 lei.

Pentru prima dată, WatchShop.ro introduce în site și noi categorii de produse în campania de BF. Astfel, clienții vor găsi în oferta WatchShop.ro dispozitive cu ceas și produse de igienizare și curățare a spațiilor de tipul lămpilor UV, în condițiile în care COVID-19 a determinat o creștere masivă a cererii pentru aceste categorii.

Campania The Amazing Black Friday aduce, în premieră, o componentă de gamification care să-i încurajeze pe clienți să se documenteze înainte de a cumpăra și să-i recompenseze cu premii și reduceri mai mari. WatchShop.ro a pregătit challange-uri zilnice sub forma unor puzzle-uri, treasure hunt-uri sau quizz-uri, care, odată rezolvate, le vor oferi clienților acces la cadouri, discounturi suplimentare și ceasuri la doar 1 leu.

Clienții care cumpără de la WatchShop.ro de Black Friday 2020 vor avea securizat cel mai bun preț din campanie. Astfel, dacă pe durata BF2020, clienții cumpără un ceas care ulterior va fi listat cu o reducere mai mare, până pe 15 noiembrie, vor primi înapoi diferența de preț.