Special pentru această campanie, toate cărțile vor fi livrate în noul ambalaj cu parfum.

Prin această acțiune, Books-Express.ro estimează creșteri cu 15% mai mari în acest an de Black Friday, prin faptul că oferă cititorilor o experiență în plus, pe lângă discount.

Campania de Black Friday din acest an care se derulează în perioada 11-14 noiembrie cu discount-uri între 50% - 80%.

“În acest an am creat acțiuni prin care să fim alături de comunitatea noastră, prin care să comunicăm cine suntem într-un mod autentic, pentru că targetul nostru este copilul interior al fiecăruia dintre noi, care este dornic să se cunoască și să evolueze. În acest an, de Black Friday ne dorim să le oferim cititorilor un plus de experiență pe lângă discountul avantajos, astfel încât să descopere esența Books Express,” a menționat Bogdana Bengulescu, cofondator Books-Express.ro.

În fiecare an, obiectivul de Black Friday pentru Books-Express.ro este de a aborda o potențială piață nouă care se manifestă diferit, ce are preferințe diferite în materie de carte. Astfel, clienții noi descoperă experiența Books-Express.ro, și pot oferi cadou o carte având parte de modul special de ambalare.

Ficțiunea este principala categorie de carte pe care Books-Express.ro mizează, fiind listate peste 800.000 titluri pentru pasionații de beletristică, urmată de segmentul cărților pentru copii și cărți din segmentul medical cu peste 140.000 de titluri, având discount-uri cuprinse între 50% - 80%.

Odată cu Black Friday, Books-Express.ro deschide și sezonul cadourilor de Crăciun, iar fiecare titlu listat pe site, peste 2 milioane de titluri în limbă străină, va avea un discount de 20% pentru a oferi cadou o carte, astfel cei care comandă beneficiază și de ambalajul cu parfum pe care Books-Express.ro îl oferă.

Books-Express.ro este librăria online de carte străină care a început acum 12 ani prin a aduce orice carte din lume pentru dezvoltarea profesiilor și pasiunilor oamenilor, evidențiindu-se prin experiența pe care o oferă la livrare și dorința de a fi librarul personal al tuturor pasionaților de cărți. În fiecare an a avut creșteri semnificative, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.