Magazinul online este focusat pentru a oferi cele mai calitative produse şi servicii, la preţuri fără egal. Produsele cosmetice sunt în prim-plan, însă nu trebuie să uităm şi de produse naturiste, consumabile medicale şi pentru saloane sau cărţile.

Black Friday 2021 - reducerile continuă pe Esteto.ro

Esteto.ro a data startul campaniei de Black Friday 2021 încă din data de 1 noiembrie, având la promoţie mii de produse, atât dintre cele vândute din depozitul propriu, cât şi la cele vândute de firmele partenere din marketplace. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

În ceea ce priveşte Esteto.ro, aceştia şi-au dorit să le ofere clienţilor reduceri cât mai mari la produse din toate categoriile existente pe site, precum Produse Cosmetice, Produse Naturiste, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale etc.

Produse Alfaparf Milano cadou în perioada Black Friday 2021 pe Esteto.ro

Pentru comenzile înregistrate pe Esteto.ro în timpul Black Friday 2021, poţi primi cadou un şampon, în situaţia în care alegi produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling, Vopsea de păr şi Oxidant.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumusețare a părului, poziție întărită de experiența construită și prin colaborările cu profesioniști de renume mondial.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Black Friday 2021 - perioada de reduceri majore

Black Friday 2021 este considerată perioada cu reduceri majore din an. Acum poţi cumpăra produsele pe care ţi le doreşti la preţuri cu câteva zeci de procente mai mici.

Black Friday 2021 este în continuare activ pe esteto.ro şi vă aşteaptă să faceţi cumpărături în siguranţă.

Pregătiri pentru Black Friday 2021

Comercianţii ce îşi doresc să participe la Black Friday 2021 încep pregătirile cu câteva luni înainte de acest eveniment.

Esteto.ro s-a pregătit pentru Black Friday 2021 încă din luna august a acestui an, prin achiziţionarea de stocuri pentru produse bestsellers, prin optimizarea procesului de logistică şi prin angajarea de noi oameni.

Black Friday 2021 - momentul reducerilor

De Black Friday 2021, milioane de oameni fac cumpărături serioase: se pregătesc pentru Crăciun, pentru zilele de naştere ale celor dragi sau profită de ocazie pentru a achiziţiona produsele dorite la preţuri mai mici.

Intră şi alege produsele preferate de pe Esteto.ro, acum la preţuri excepţionale!