În această perioadă, evoMAG va procesa non-stop comenzile și coletele, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259, va fi deschis, în perioada 12 - 13 noiembrie, între orele 08:00 – 20:00, și duminică, 14 noiembrie, între 08:00 – 16:00.

Al treilea episod de reduceri de Black Friday aduce la evoMAG prețuri mai mici pentru: televizoare, laptopuri, telefoane mobile, plăci video, generatoare, SSD-uri, electrocasnice mari – acestea fiind și categoriile de produse cu cele mai mari cereri, pentru care evoMAG a operat deja suplimentări de stocuri pe anumite categorii de produse.

Astfel, spre exemplu, în perioada 12 – 14 noiembrie, clienții evoMAG.ro vor putea cumpăra:

De la începutul campaniei de Black Friday 2021, din 29 octombrie, și până în prezent, evoMAG a livrat deja 90% dintre produsele comandate, durata medie de livrare fiind de 24 de ore de la înregistrarea comenzii.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Produsele cumpărate de la evoMAG pot fi plătite în 40 de rate fără dobândă prin BRD, în 12 – 18 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin Card BT Direct, prin Garanti Bonus și BCR, în 8 – 10 rate prin Credit Europe Bank, în 6 rate fără dobândă prin Cetelem și în 3 sau 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney, TBIPay punând la dispoziție opțiunea de finanțare prin credit online.