La acestea se adaugă alte câteva zeci de mii de produse cosmetice, naturiste, consumabile medicale și saloane, cărți, produse pentru copii, Home & Deco și Fashion, listate pe platforma Esteto Marketplace.

Reducerile de Black Friday afișate pe Esteto.ro și în marketplace-ul magazinului online vor fi calculate în funcție de cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.

Cel mai important eveniment de shopping din 2021 va fi desfășurat de Esteto.ro în perioada 1 - 14 noiembrie. Simultan, mall-ul online pentru femei va derula o campanie similară în Bulgaria și Ungaria, oferta fiind aceeași ca în România.

Black Friday 2021 la Esteto.ro - creștere cu 50% a vânzărilor

În România, Esteto.ro estimează o creștere de 50% a vânzărilor în Black Friday 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

„Așteptăm cel mai mare Black Friday de până acum pe Esteto.ro, pe fondul unui interes crescut pentru cumpărături online, ce s-a accentuat în ultimii aproape doi ani și a determinat o schimbare importantă în comportamentul de consum al clienților, care au înțeles că își pot face cumpărăturile mult mai simplu și în siguranță de la mall-ul online.

Pentru a susține cererea în luna noiembrie și a oferi prețuri competitive, ne-am pregătit cu stocuri suficiente pentru toate categoriile și produsele bestseller, unde avem stocuri și de 2.000 bucăți/produs, și am investit în optimizarea fluxurilor logistice, crescând inclusiv echipa”, spune Octavian Jomir, CEO Esteto.ro.

Prețurile competitive pe care le oferă Esteto.ro în campania de Black Friday din acest an au fost negociate încă din vară. Astfel, clienții Esteto.ro vor putea cumpăra, cu reduceri de până la 25%, produse ale unor branduri premium, precum Alfaparf, Subrina, Farmavita, Beautyfor, Revlon, Fanola, care nu fac, de regulă, obiectul unor promoții consistente.

Toate produsele disponibile de Black Friday 2021 la Esteto.ro

În plus față de discounturile afișate, clienții care plasează comenzi de minimum 200 de lei în categoriile Îngrijirea părului, Hair styling, Vopsea de păr și oxidant se înscriu automat într-o campanie specială cu premii de peste 56.000 de euro și vor primi cadou un produs extra în valoare de 48 de lei (șampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml).

Pentru comenzile a căror valoare depășește 350 de lei, pe lângă reducerea deja aplicată de Black Friday și transport gratuit, clienții primesc un cadou în valoare de 99 de lei (un șampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1.000 ml).

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2021 Esteto.ro pot fi accesate aici.