Fie că ești un business consacrat sau unul la început de drum îți oferim o platformă de eCommerce puternică pe care să crești. Profită de oferta de Black Friday și ai 40% reducere la pachetele de abonament Blugento, pentru primele 12 luni + beneficii de mii de euro la servicii pentru magazine online.

Magazine online de Black Friday

Oferta de Black Friday de la Blugento este valabilă până la 29 noiembrie, deci poți să te gândești bine înainte să te înscrii prin formularul online de Black Friday disponibil aici.

Toate magazinele realizate pe platforma Blugento sunt 100% SEO friendly, includ funcționalități precum blog, rapoarte, integrări cu tool-uri marketing și comparatoare de prețuri, certificat SSL, editor de design sau pagini și sunt potrivite atât pentru produse simple sau configurabile, cât și pentru produse virtuale sau digitale. De asemenea, funcționalitățile sunt conforme cu GDPR.

Cum te ajută Blugento

Blugento este un partener de afaceri pentru IMM-urile și afacerile care vor să facă pasul în online. Conform datelor Uniunii Europene, 50% din afacerile din România au un site și doar 10% utilizează rețelele sociale. Cifrele scad atunci când vorbim de comerțul online. Cu toate acestea, această industrie crește și din ce în ce mai multe afaceri vând și își cresc afacerile în online.

Blugento permite business-urilorsă acceseze o soluție de eCommerce performanță pe model SaaS (software-as-a-service), flexibilă și cu costuri predictibile. Platforma Blugento este construită pe Magento, dar oferă implementare rapidă, design modern, hosting în Cloud, siguranță, migrare ușoară și suport, training & consultanță. De asemenea, magazinele Blugento pot fi automatizate pentru a eficientiza activitatea și costurile afacerii online.

Ca să atragi clienții trebuie să ai un site de eCommerce care să arate bine și să fie rapid. De asemenea, trebuie să ai procese bine puse la punct ca să poți să-i mulțumești. În plus, nu-ți permiți să pierzi datele clienților, iar platforma Blugento îți permite să administrezi datele clienților tăi în deplină siguranță.