Black Friday a început oficial la eMAG și enumerăm mai jos toate produsele care beneficiază de prețuri speciale cu ocazia Sărbătorii Reducerilor. Catalogul eMAG Black Friday poate fi văzut mai jos, cu mențiunea că ne așteptăm ca noi produse să fie adăugate pe tot parcursul zilei.

Iată toate ofertele de eMAG Black Friday 2021 care ne-au atras atenția până acum.

Un monitor foarte bun pentru nevoile standard ale oamenilor care muncesc de acasă și vor să vadă mai multe. Monitorul de la Samsung are 24 de inci și rată de refresh de 75 de hz. Marginile monitorului Samsung snt subțiri, iar panoul IPs păstrează intensitatea culorii în funcție de orice unghi. Monitorul este dotat cu AMD Radeon FreeSync care menține rata de refresh a monitorului și a plăcii grafice sincronizate, pentru a reduce fragmentarea imaginii. Poți să muncești, să te uiți la filme și să faci și gaming pe acest monitor. Click aici pentru a-l achiziționa sau pentru a vedea alte monitoare.

Monitorul de la Dell are o diagonală generoasă de 27 de inci, iar porturile HDMI duale îți permit să-ți conectezi dispozitivele și să comuți între streaming, jocuri și consolă, de exemplu. Rezoluția este una Full HD, iar grafica este AMD FreeSync. Are un aspect 16/9 și poate să arate foarte bine inclusiv pe un birou serios de acasă sau pentru un birou de gamer casual. Poți să vezi oferta pentru acest monitor aici.

Un monitor curbat oferă o senzație de spațialitate foarte bună, iar acesta de la Dell poate sta pe biroul unui adolescent, dar și a unui adult care odată ce iese de la muncă vrea să joace ultimele titluri pe un PC de calitate. Monitorul curbat Dell S2721HGF are rezoluție Full HD și o rată de refresh bună de 144 de Hz, dotat cu Nvidia G-Sync. Monitorul este disponibil aici.

Tot din categoria monitoarelor curbate îl avem în oferta de Black Friday 2021 la eMAG pe acesta de la AOC, unul curbat și cu o formă futuristă dedicată gamerilor. E Full HD, are rată de refresh de 144 de hz și latență de o milisecundă. Forma ecranului permite un unghi de vizualizare mai confortabil, iar faptul că are detalii roșii pe margini demonstrează că stilul acesta este pentru un public mai tânăr și care vrea să aibă pe birou un monitor cu design mai agresiv. Îl poți achiziționa acum de aici.