eMAG va porni campania de reduceri de Black Friday dimineața pe 15 noiembrie, iar retailerul a dezvăluit deja zeci de produse cu prețuri mici. Despre ele am scris aici.

Catalog eMAG - Black Friday 2019 - noi produse în ofertă

eMAG va vinde un telefon mobil Apple iPhone 7 cu 32 GB spațiu de stocare cu 1599 de lei, redus de la 2099 de lei. Acesta este un telefon mai vechi Apple, însă este în continuare unul bun deoarece poți face update la cea mai recentă versiune de iOS. Telefon îl poți cumpăra de aici.

Al doilea produs este un televizor LED Smart LG de 190 de cm cu o rezoluție 4K Ultra HD. Reducerea este una consistentă și vei putea achiziționa televizorul pentru 3500 de lei, redus de la 5499 de lei. Îl poți cumpăra de Black Friday.

Nu puteau lipsi de la reduceri nici ceasurile și eMAG vinde de Black Friday ceasul Fossil Jacqueline de damă. Acesta este auriu rose și are brățară metalică și-l poți cumpăra de Black Friday pentru 229,99 de lei. Ceasul este disponibil pentru achiziție aici.

O altă ofertă bună este pachetul de trei becuri inteligente Philips Hue. Reducerea este consistentă și poți cumpăra becurile Philis de la eMAG de aici pentru 449 de lei.

Avem și jucării și această mașinuță electrică Mappy Nitro va avea un preț special de 299 de lei, redus de la 617 lei. De asemenea, tot de Black Friday la eMAG găsești un baby monitor Audio-Video Mappy pentru 149 de lei și-l poți lua de aici.

Nu în ultimul rând, în oferta de reduceri găsești Apa de Parfum Calvin Klein Euphoria pentru femei la 99,99 de lei și Apa de toaletă Hugo Boss, The Scent, pentru bărbați tot la 99,99 de lei.