UPDATE 9 noiembrie - Black Friday 2021 la Vivre a început pe 9 noiembrie, la ora 18.

Vivre dă startul campaniei de Black Friday în această seară, cu reduceri de până la 90%. Pentru a întâmpina nevoile clienților și a livra comenzile într-un timp cât mai scurt, compania a listat o gama de produse cu peste 300% mai mare față de cea de anul trecut și a pregătit stoc dublu în depozite.

Reducerile vor fi disponibile până pe 19 noiembrie, la toate categoriile de produse de pe Vivre.ro. Anul acesta clienții pot achiziționa ustensile de bucătărie de la 9,99 lei, rame foto, plante artificiale, vaze și alte obiecte decorative de la 15,99 lei, covoare de la 29,99 lei, cosmetice de la 25,99 lei, corpuri de iluminat de la 49,99 lei, scaune de la 89,99 lei, precum și canapele de la 699,99 lei.

Campania se va desfășura simultan în cele nouă țări în care Vivre activează. Vivre a început pregătirea acestei campanii încă din vară, asigurând stocuri la toate selecțiile de interes și timpi de livrare mai buni, peste 60% din produse având acum livrare rapidă.

Spațiile logistice de până la 24.000 mp, investiția în tehnologie pentru eficientizarea activității de logistică, echipamentele de manipulare a mărfii pentru a automatiza pe cât posibil sistemul de împachetare și livrare al comenzilor asigura premisele unor servicii superioare oferite clienților.

Interfața platformei VIVRE este îmbunătățită și peste 1000 produse au fost scanate pentru a fi integrate în funcția de AR (Augmented Reality) care le permite clienților să probeze produsele în casele lor, înainte de a le achiziționa, având astfel o experiență mai plăcută.


Clienții vor avea parte de sute de mii de produse reduse cu până la 90%, pe platforma VIVRE fiind disponibile cu 500.000 mai multe produse decât anul trecut.

Pentru a maximiza eficienta și capacitatea de procesare a comenzilor, compania a imbunatatit solutia IT de warehouse management, a reorganizat fluxurile interne, a suplimentat spațiile de depozitare și echipamentele de manipulare a mărfii.

De asemenea, Campania de Black Friday se va desfășura simultan în cele nouă țări în care compania activează: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Vivre este principalul e-commerce din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 1.000.000 de piese de mobilier, covoare, produse pentru baie si bucatarie, lumini, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume. Vivre oferă zilnic mii de produse noi pentru cei care vor să devină proprii designeri. Promisiunea pe care compania o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor.

Black Friday - 54% din români vor să cumpere un produs

Numărul clienților care își fac cumpărăturile online a crescut semnificativ și va antrena în continuare trecerea în online, dar și diversificarea categoriilor de cumpărături.

De asemenea, Black Friday este un moment în care se văd bine tendințele anului în ecommerce. Anul acesta, așteptările vizează creșterea plăților cu cardul, diversificarea coșului de cumpărături cu produse din mai multe categorii și creșterea comenzilor la easybox.

Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

Black Friday este unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături ale anului. Și deși, tradițional, Black Friday la eMAG dă startul sezonului de shopping, sunt deja magazine care au început campaniile de reduceri. Așadar, pentru Black Friday 2021, poți vedea ofertele active ale magazinelor aici.