Chiar dacă vremea de afară nu ține cu noi, putem ieși, totuși, la o plimbare rapidă prin parc. Și de ce nu am arăta bine, sau confortabil, când ieșim din casă? Iată câteva dintre propunerile noastre pe care le-am selectat din oferta de Black Friday 2021 a Fashion Days.

O cămașă U.S. Polo Assn. Este model slim fit, cu mânecă lungă și unde mai pui că este și mov. Pe mine m-au convins să o cumpăr din oferta Fashion Days pentru Black Friday 2021.

O poți asorta la o pereche de blugi skinny și am găsit în oferta Fashion Days de Black Friday 2021 unii de la Diesel. Îi poți cumpăra de aici.

Dacă tot e cam frig pe afară, o pereche de ghete Timberland din piele nabuc e perfectă pentru o tură de parc. Găsești o ofertă bună de Black Friday la Fashion Days.

Nu uita și de geacă și tot în oferta de Black Friday 2021 a fashion Days am găsit una la preț bun de la Columbia, cu umplutură de puf. O poți cumpăra de aici.

Dacă ești mai mult adepta unui palton confortabil, am găsit unul roșu, din amestec de lână, care arată foarte bine. Îl găsești aici.

Black Friday 2021 la Fashion Days

Fashion Days a anunțat principalele sale oferte de Black Friday 2021. Retailerul de fashion din România începe Black Friday pe 10 noiembrie.

Clienții Fashion Days vor avea la dispoziție o ofertă extrem de generoasă de articole pentru femei, bărbați și copii de la peste 600 dintre cele mai cunoscute branduri internaționale, dar și nume autohtone din secțiunea Romanian Corner, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum: 230 de milioane de lei.

Cele mai interesante oferte pe care le-a anunțat Fashion Days pentru Black Friday sunt:

Cei mai activi clienți Fashion Days au posibilitatea ca, în cazul unui retur, să își primească banii înapoi în cont în doar 30 de minute de la predarea produsului returnat, inclusiv în easybox. Pentru a beneficia de acest serviciu, dar și pentru ca totul să fie mai simplu și mai rapid, clienții sunt încurajați să plătească online prin opțiunea Pay by Click, care permite salvarea datelor cardului pentru ca plata comenzii să poată fi efectuată instant. Iar daca plătesc cu Mastercard, pot câștiga una dintre cele 10 ținute în valoare de 3000 de lei fiecare.

Black Friday 2021 la Fashion Days – prețuri începând de la:

Pentru femei și copii:

Jachete și veste – 119 RON

Ceasuri – 99 RON

Tricouri – 49 RON

Ghete de piele – 199 RON

Genți – 99 RON

Pantofi sport – 99 RON

Încălțăminte copii – 79 RON

Pentru bărbați:

Ceasuri – 199 RON

Jachete și veste – 159 RON

Încălțăminte sport – 159 RON

Ghete de piele – 239 RON

Tricouri – 49 RON

Pantofi sport – 139 RON