Dacă vrei să faci editare video sau foto, să faci proiecte grafice sau să te joci atunci sigur ai nevoie de o placă video performantă în PC-ul tău. Dacă ai încercat să lucrezi sau să te joci pe o placă video integrată vei știi că nu ai parte de cea mai bună experiență.

Dacă vrei să-ți achiziționezi una sau poate vrei să o înlocuiești pe cea veche atunci aruncă o privire peste aceste plăci video din oferta Black Friday 2019

Plăci video la prețuri bune de Black Friday 2019

Primul produs pe care o să ți-l recomand este o placă video AMD, anume Radeon RX 580 Phantom Gaming D cu 8 GB memorie virtuală. Aceasta funcționează pe o frecvență de bază de 1315 MHz și ajunge la 1424 MHz în overcloack și este perfectă pentru un PC de buget. Cu ea ei putea rula jocuri precum Fortnite, Dota 2 și altele la frame-uri foarte bune. Poți achiziționa placa video de aici.

Pe de altă parte, dacă noua tehnologie ray tracing ți-a atras atenția și vrei să vezi cu ochii tăi cum arată jocurile iluminate astfel atunci o poți face cu ajutorul plăci video GeForce RTX 2060 OC 6 GB de la Gigabyte. Este cea mai ieftină placă video cu capabilități de ray tracing și o poți cumpăra de aici.

Dacă vrei cea mai bună experiență posibilă, cu tot cu ray tracing, atunci ai o singură soluție - Nvidia GeForce RTX 2080 Ti. Este o placă video scumpă pe care o poți folosi pentru editare video, pentru randare grafică sau pentru jocuri cu setări grafice ultra pe rezoluție 4K. E cea mai bună și o poți cumpăra de Black Friday de aici.