Tehnologia avansează foarte repede, iar asta este un avantaj, dar și un dezavantaj. Faptul că avem computere și telefoane din ce în ce mai performante ne permite să facem multitasking mai eficient, dar și să facem lucruri pe care în trecut nici nu ne imaginam.

Frumusețea unui PC este că-l poți îmbunătății cumpărând componente și astfel desktop-ul tău vechi capătă o nouă viață, iar Black Friday 2019 este o oportunitate bună să cumperi componente noi.

Procesoare cu preț mic de Black Friday la PC Garage

Dacă ai un buget limitat, dar vrei performanță bună în jocuri pe o rezoluție Full HD atunci îți recomand Ryzen 5 1600 care funcționează la o frecvență de bază de 3,2 GHz și poate ajunge în boost la 3,6 GHz. Procesorul este compatibil cu soketurile AM4 și poate suporta până la 64 GB memorie RAM. Este un best buy la acești bani și îl poți cumpăra de Black Friday de aici.

Rămânem în ograda AMD pentru procesorul Ryzen 5 3600. Acesta este unul dintre procesoarele noi, a treia generație, Ryzen și vei avea parte de o performanță excelentă pe Full HD și una bună pe rezoluții mai mari precum 1440p sau 4K. Modelul este realizat pe un proces de fabricație de 7 nm, ceea ce înseamnă că este mai eficient din punct de vedere energetic, fără a sacrifica performanța. Are o frecvență de bază de 3,6 GHz și ajunge la 4,2 GHz și suportă până la 128 GB RAM DDR4 la 3200 MHz. Îl poți cumpăra de aici.

Dacă tot ceea ce contează pentru tine este performanța atunci trebuie să iei în calcul Intel Core i9-9900K ce funcționează pe o frecvență de bază de 3,6 GHz și una turbo de 5 GHz. Alături de el poți să rulezi până la 128 GB RAM DDR4 2666 MHz. Poți achiziționa procesorul Intel de aici.

În cazul în care vrei să construiești un PC bun în jurul unui procesor Intel atunci ai putea alege un Intel Core i7-9700 ce merge la 3 GHz și ajunge la 4,7 GHz în modul turbo. Acest model are și grafică integrată UHD 630, în cazul în care ai rămas fără bani și vrei să alegi o placă video mai târziu. Găsești procesorul în oferta de Black Friday a PC Garage.