După campania pe care am derulat-o în Constanța, am constatat că provincia este extrem de receptivă la soluțiile de transport premium, iar orașe precum Cluj, Timișoara și Iași au un potențial extrem de ridicat unde BlackCab se poate integra cu succes. Obiectivele noastre pe termen scurt sunt construirea echipei și, mai apoi, lansarea serviciilor pentru clienți. Ne dorim să transportăm în siguranță și confort cât mai mulți pasageri, astfel că ne bazăm pe experiența îndelungată pe care am acumulat-o în acest domeniu, pe exigența și pe seriozitatea de care dăm permanent dovadă în procesele de recrutare ale partenerilor”, au declarat reprezentanții BlackCab pentru start-up.ro, referitor la relansarea serviciului pe piața din Cluj-Napoca.

BlackCab a fost operațional în Cluj și în urmă cu 3 ani.

În vara acestui an, serviciile BlackCab au fost deschise către utilizatorii din Constanța. Pe lista orașelor în care serviciul va fi disponibil în perioada următoare se află Timișoara.

Rezervările mașinilor din flota BlackCab pot fi făcute online, prin aplicațiile pentru telefoanele cu Android și iPhone sau la telefon.

BlackCab are și o varietate de servicii extra, cum ar fi închirierea pe oră, preluare personalizată din aeroport sau gară sau serviciul de Wait and Return pentru cazurile când ai nevoie să ajungi la o destinație dar și să te întorci înapoi.