Astfel, compania estoniană completează portofoliul celor mai mari orașe din țară în care este prezentă cu serviciile de livrare de alimente, după București, Constanța și Cluj-Napoca.

În prezent, livrarea este gratuită pe o rază de 4 km de la locul comenzii, iar în următoarele două săptămâni vor fi aplicate oferte speciale, pe grupuri de restaurante.

În momentul lansării, Bolt are deja încheiate parteneriate cu peste 60 de restaurante, câteva dintre acestea fiind Drunken Rat Pub, Spartan, Chopstix, Mado, Noodle Pack. Lista partenerilor se va actualiza permanent în următoarea perioadă, platforma estimând să ajungă la peste 150 de restaurante în următoarele 3 luni.

Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România, a declarat că „Livrarea de mâncare este și continuă să fie unul dintre cele mai solicitate servicii din ultima vreme, pentru că este o opțiune confortabilă pentru utilizatori, o soluție optimă pentru restaurante de a-și continua activitatea online și o variantă accesibilă de a crește veniturile pentru livratori. De aceea, ni s-a părut firesc să continuăm strategia de expansiune în orașul situat pe malul râului Bega, unul dintre cele mai mari și mai importante din țară”.

Pentru a folosi acest serviciu, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store sau Google Play, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti comanda, utilizatorii trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație, plata comenzilor fiind posibilă doar online. Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni, utilizatorul putând indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

Restaurantele și livratorii se pot înscrie aici.