Având în vedere faptul că cerințele oamenilor s-au schimbat în timpul pandemiei, compania a încercat să răspundă acestor nevoi și să se extindă în cât mai multe orașe care dispun de o flotă de șoferi parteneri și care au potențial semnificativ de utilizare, cunoscând deja conceptul de ride-hailing și folosind acest tip de servicii. Astfel, Bolt va fi disponibil și în Brașov.

Prețul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât și șoferul au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform legilor în vigoare și recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: ”Brașovul este cel de-al treilea oraș pe care îl lansăm în mai puțin de o lună, dublând practic numărul de orașe din România în care Bolt este prezent cu serviciul de ride-hailing. Lansarea în Brașov valorifică experiența pe care echipa a acumulat-o anul acesta în urma extinderii serviciilor noastre în mai multe orașe din țară. Am reușit să optimizăm și să accelerăm procesele de lucru, oferindu-le brașovenilor, în timp record, o variantă alternativă de transport rapid, sigur și economic. De asemenea, cei care ne vor fi șoferi parteneri vor putea beneficia de o nouă sursă de venit.”

Pentru a accesa serviciile Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația de ride-hailing Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

”Nu este o alegere întâmplătoare, ne-am dorit să ajungem în centrul celei mai importante regiuni turistice din țară la timp pentru sărbătorile de iarnă. În plus, cu prezența din Brașov, vom putea facilita transportul dinspre și către Poiana Brașov, Predeal, Bran, Râșnov și alte destinații turistice din împrejurimi într-o perioadă în care numărul de turiști crește semnificativ. Trecem printr-o perioadă dificilă și plină de incertitudini, dar suntem optimiști și credem că în curând vom putea reveni la o viață normală. Evenimentul de astăzi este deci și un semnal de încredere în potențialul Brașovului pe termen lung”, a adăugat Cristian Sălceanu.