Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul Farmaceutic, cu ultimii 5 ani petrecuți în cadrul companiei Johnson&Johnson ca și director național de vânzări, divizia Medical Devices, Bogdan Haș începe o nouă etapă în cariera sa și se alătură startup-ului clujean BOOKR.

În cadrul BOOKR, Bogdan va ocupa postul de Business Developer, folosindu-și experiența și know-how-ul în scopul îmbunătățirii sistemului medical din România, prin intermediul aplicației clujenilor. Până în prezent, Bogdan a ocupat diferite poziții în domeniul Farma, coordonând în același timp mai multe proiecte complementare domeniului. Este co-fondatorul unei televiziuni medicale cu circuit închis dedicată exclusiv educării pacienților și cel care a pus bazele primei școli acreditate de Reprezentanți Medicali din România.

Extindere pentru BOOKR în domeniul medical

BOOKR, prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat, se concentrează pe creșterea vizibilității companiilor și a interacțiunii dintre acestea și clienții lor. De asemenea, BOOKR oferă un sistem complex, dar ușor de utilizat pentru gestionarea activității acestora prin intermediul unor date reale și predictibile.

Pentru sectorul medical, BOOKR pregătește un produs care își propune să revoluționeze experiența pacienților și activitatea clinicilor și a spitalelor. Noua versiune a aplicației va oferi claritate atât în gestionarea relației cu pacienții cat și cu furnizorii, dar și asupra managementului stocurilor, una dintre problemele reale cu care se confruntă sistemul medical românesc astăzi.

„În ultimii 5 ani am realizat cu adevărat ceea ce mă împlinește și ce vreau să fac mai departe în viața mea profesională. Faptul că am avut ocazia să colaborez cu medici chirurgi, manageri de spitale și asistenți medicali extraordinari din România, alături de care am realizat numeroase proiecte și am trăit sentimente greu de exprimat în cuvinte, m-a făcut să înțeleg ce este important pentru sistemul medical românesc și mi-a oferit un scop - acela de a îmbunătăți atât experiența pacienților, cât și activitatea clinicilor și spitalelor din România, prin intermediul unor soluții inovatoare și eficiente. Am încredere că BOOKR îmi va oferi posibilitatea de a duce la îndeplinire acest scop.”, spune Bogdan Haș, fost Director Național de Vânzări Johnson&Johnson Medical Devices România.

Bogdan Haș se alătură BOOKR din dorința de a aduce un impact pozitiv în domeniului medical, de care este pasionat: „De-a lungul carierei mele am dezvoltat o pasiune pentru evoluția și îmbunătățirea sistemului medical și mă simt onorat să îmi pot pune în continuare energia, experiența și toată priceperea în acest scop, acum cu o libertate mai mare și cu posibilitatea implicării în mai multe proiecte. Cred în acest proiect și consider că digitalizarea ar trebui să aducă un impact pozitiv în viața oamenilor. Sunt convins că BOOKR va reuși acest lucru, motiv pentru care am decis sa mă alătur acestui proiect.”, spune Bogdan.

„Produsul BOOKR pentru sectorul medical este deja validat fiind în plin proces de dezvoltare iar Bogdan, prin înțelegerea în profunzime a nevoilor și provocărilor sistemului medical românesc va fi un real suport în dezvoltarea de parteneriate.”, adaugă Flavius Fulea, CEO & co-fondator BOOKR.

În perioada următoare, BOOKR urmează să dezvolte parteneriate pilot cu mai multe clinici medicale private, cu prezență națională.

Lansată la începutul anului 2021, BOOKR este prima aplicație de programări cu tur virtual 3D integrat din lume, care își propune să optimizeze atât experiența utilizatorilor, cât și pe cea a business-urilor partenere prin funcționalități inovatoare.

BOOKR se concentrează pe optimizarea procesului de gestionare a afacerilor, eficientizarea vânzărilor și digitalizarea fluxurilor operaționale, generând creșteri de până la 350% în interacțiunea dintre afaceri și clienții lor, precum și creșterea cu până la 20% a programărilor/client și cu 20% a încasărilor.