Compania de securitate informatică Bitdefender a decis să mute producția gadgetului Bitdefender Box 2 în România, la Satu Mare. Dispozitivul a fost lansat săptămâna aceasta în Statele Unite, iar în primul trimestru din 2018 va fi lansat și în România.Bitdefender Box 2 este un sistem hardware și software complex care analizează în timp real tot traficul de internet pentru a preveni pericolele la care pot fi expuse electrocasnicele și electronicele smart. Dispozitivul costă 1.000 de lei în România și sosește cu un abonament Total Security la Bitdefender, care trebuie înnoit în fiecare an.

Alte știri importante de săptămâna aceasta vin de la Huawei, dar și de la Fundația Vodafone.

Huawei a lansat modelele Mate 10 Pro, 10 Lite și 10 Pro Porsche Design pe piața din România. Versiunea cu 6GB de RAM a Mate 10 Pro costă 3.600 lei, iar cei care îl vor cumpăra la precomandă vor primi gratuit camera Huawei 360.

Peste 100 de copii din întreaga țară, pacienţi cu afecțiuni incurabile sau care le limitează viața, aflați în grija centrelor HOSPICE Casa Speranţei din Bucureşti şi Braşov, beneficiază de sesiuni de terapie bazată pe realitatea virtuală şi augmentată, mulțumită fundației Vodafone.

Review-ul săptămânii a fost pentru ASUS ZenFone 4, și ca să afle și alții noutățile, dă clipul ăsta mai departe și apasă pe butonul de subscribe pe Youtube.