Boxele Wonderboom oferă un sunet de calitate, fără compromisuri, rezistență sporită la apă și un grad ridicat de portabilitate iar colecția Freestyle aduce în plus, cinci modele noi: concrete, avocado, patches, raspberry și unicorn.

Colecția Wonderboom Freestyle este rezultatul combinației dintre necesitățile în materie de muzică și accesorii de modă. Inspirate din muzica la nivel global și trendurile din modă, modelele selectate pentru această gamă de boxe sunt următoarele:

  • Concrete: Perfect pentru un look neutru dar niciodată simplu, modelul concrete este inspirat din texturile urbane, pete de vopsea și umbre;
  • Avocado: Se potrivește unui stil discret și subtil și poate fi asortat cu ușurință;
  • Patches: Modelul dispune de un design plin de personalitate și alternează textura denim cu diverse forme și culori;
  • Raspberry: Se impune printr-un stil îndrăzneț și fresh;
  • Unicorn: Modelul Unicorn reprezintă o îmbinare plăcută de culori pastel.

Rezistență la șoc

Boxele Wonderboom oferă un sunet puternic și clar, redat la 360 de grade și un bass pătrunzător. Conform standardului IPX7, boxele sunt rezistente la apă, pot fi scufundate în apă până la o adâncime de 1m, timp de 30min, prezintă rezistență sporită la șocuri și căzături de la o înalțime de 1,5m, plutesc pe apă și au o buclă de agățare ce permite atașarea cu ușurință de orice bagaj sau rucsac și se pot conecta la smartphone sau la laptop.

Datorită duratei de viață de până la 10 ore a bateriei și aria de acoperire de până la 30m, boxa Wonderboom reprezintă companionul perfect pentru duș, mers la plajă, pentru un festival de muzică sau o petrecere la piscină. Butonul Ultimate Ears din partea superioară a boxei poate fi utilizat pentru a da play, a pune pauză, a trece la următoarea melodie sau a conecta o a doua boxă Wonderboom pentru mai multă distracție.

Preț și disponibilitate Wonderboom Freestyle

Colecția Ultimate Ears – Wonderboom Freestyle este disponibilă pentru pre-comandă pe site-ul ultimateears.com iar începând cu 26 februarie 2018, boxele vor fi disponibile pe ultimateears.com la prețul recomandat de 99.99 Euro.