Noi am ales trei modele de brățări de fitness care ne plac și te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

Fitibit Charge 3

Fitbit Charge 3 e cel mai recent dispozitiv lansat de Fitbit și este cea mai dotată brățară de fitness din lista noastră. E un dispozitiv capabil să-ți măsoare pașii, pulsul, somnul și beneficiază de numeroase funcții pentru cei care vor să facă sport. Brățara detectează automat ce tip de mișcare faci, iar aplicația dedicată este, probabil, cea mai bună de pe piață când vine vorba despre înregistrarea, afișarea și interpretarea informațiilor care te pot ajuta să duci un stil de viață mai sănătos. Poți cumpăra Fitbit Charge 3 de aici.

Huawei Band 3 Pro

O altă brățară proaspăt lansată pe piață este Huawei Band 3 Pro. Cu o autonomie mare, greutate mică și GPS integrat, Huawei Band 3 Pro e o brățară bună pentru cei care vor un dispozitiv pe care să-l poarte zi de zi și care să îi monitorizeze constant. Brățara aduce unele dintre caracteristicile unui smartwatch, are funcție de monitorizare a somnului și o interfață colorată, simpatică, capabilă să afișeze notificări din majoritatea aplicațiilor importante. O poți cumpăra de aici.

Xiaomi Mi Band 3 HR

Cea mai ieftină brățară de fitness din lista noastră vine de la Xiaomi, companie care a reușit să urce în topul producătorilor de astfel de dispozitive mulțumită prețurilor accesibile. Xiaomi Mi Band 3 HR are tot ce ți-ai putea dori de la o brățară de fitness pe care să o porți zi de zi și dacă planurile tale de a merge la sală sau de a fi mai activ nu vor da roade, măcar știi că nu ai dat o căruță de bani pe un dispozitiv pe care nu îl folosești la potențialul său maxim. Xiaomi Mi Band 3 HR e disponibilă aici.