Realizat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment, BRAVIA CORE promite cea mai bună calitate de streaming a filmelor din portofoliu.

Acesta este primul serviciu din industrie care dispune de tehnologia Pure Stream, obținând o calitate excelentă echivalentă cu cea UHD BD, cu streaming de până la 80 Mbps. Ca să ai termen de comparație, filmele și serialele 4K Netflix sunt redate la o calitate de 15-20 Mbps.

Cu o selecție de filme disponibilă pentru toate noile modele BRAVIA XR, precum televizorul nou lansat A90J 4K HDR OLED Master Series sau viitorul model X90J 4K HDR Full Array LED, utilizatorii se pot bucura de o selecție a unora dintre cele mai noi titluri premium și clasice SONY Pictures Entertainment (SPE), precum și de cea mai mare colecție IMAX® Enhanced.

Posesorii de televizoare BRAVIA XR pot vizona filme dintr-o selecție de 300 de titluri, inclusiv Venom, Peter Rabbit, Ghostbusters, Blade Runner 2049 și Jumanji: The Next Level folosind credite BRAVIA CORE. Sunt incluse zece credite pentru filme la pachet cu televizoarele A90J și Z9J și cinci pentru restul modelelor BRAVIA XR.

Bruce Markoe, Head IMAX Post Production, IMAX Corporation: „IMAX Enhanced este cel mai bun mod de a experimenta divertismentul de succes în afara cinematografelor. Am colaborat îndeaproape cu Sony Pictures și DTS pentru a remasteriza peste 50 de titluri IMAX Enhanced care oferă imagini și sunet de cea mai înaltă fidelitate pe un dispozitiv Sony BRAVIA XR.”

Cu Studio Access, parte din pachetul BRAVIA CORE, telespectatorii pot accesa o serie de imagini suplimentare din culise, interviuri și multe altele.

BRAVIA CORE este disponibil acum pe toate televizoarele BRAVIA XR. Gama BRAVIA XR se bazează pe noul Procesor Cognitiv XR, care folosește o metodă de procesare complet nouă ce depășește inteligența artificială convențională, concepută pentru a reproduce modul în care oamenii văd și aud.