Cu peste 1.000 de instalatori parteneri, Atu Tech devine, astfel, compania cu cea mai mare rețea de instalatori de sisteme de securitate din România. Aceștia pot achiziționa atât sistemele de securitate, cât și serviciile de instalare și mentenanță necesare, beneficiind de un pachet complet de produse și servicii într-un singur loc.

Anul trecut, Atu Tech a direcționat circa 6.000 de lucrări către rețeaua de instalatori, de două ori mai mult față de anul anterior, în valoare cumulată de aproximativ 2,5 milioane de lei, și vizează extinderea continuă a rețelei de parteneri, pentru a răspunde solicitărilor în creștere din partea clienților pentru lucrări de instalare și mentenanță.

Compania continuă și dezvoltarea aplicației lansată anul trecut, prin care le facilitează instalatorilor de sisteme de securitate și supraveghere video accesul la lucrări de montare la nivel național.

Aplicația este disponibilă în Google Play, în Apple Store și în Huawey AppGallery, Atu Tech axându-se, anul acesta, în procesul de îmbunătățire a aplicației, pe eficientizarea legăturii dintre client și instalator, cu accent pe rapiditatea execuției lucrării, pe calitatea serviciilor prestate și pe feedback-ul de la clienți și de la parteneri.

„Pe lângă instalarea sistemelor de supraveghere, instalatorii noștri pot asigura serviciul de montaj, mentenanță și reparații, pentru multe alte tipuri de sisteme, precum: automatizări de porți, sisteme de alarmă, videointerfoane, sisteme de control acces, sisteme antiincendiu, sisteme de sonorizare etc. De asemenea, putem oferi și servicii de proiectare pentru sistemele de securitate, analize de risc, dar și servicii de monitorizare și intervenții rapide”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Pentru a accesa serviciile, clienții pot face o solicitare telefonic sau pot completa online un formular succint, pe baza cărora va fi făcută legătura între client și instalatorul cel mai potrivit. Tot procesul este gândit astfel încât clientul final să primească un răspuns în cel mai scurt timp posibil, în medie, acest proces durând aproximativ o zi lucrătoare.

Atu Tech estimează pentru acest an o creștere cu 30% a numărului de parteneri din rețeaua proprie de instalatori. Pentru ca instalatorii să devină parteneri în rețeaua Atu Tech, aceștia trebuie să fie, în primul rând, licențiați IGPR pentru sisteme de securitate.