Dezvoltatorul imobiliar colaborează cu startup-ul românesc proptech încă din octombrie 2020, iar în februarie 2021 a avut loc lansarea platformei pentru One Tower. Astfel, întreg portofoliul de spații office disponibile poate fi vizitat online, în 3D.

Cele trei platforme de prezentare 3D și închiriere ale clădirilor de birouri One United Properties pot fi accesate din noul site dedicat segmentului office al dezvoltatorului, https://office.one.ro.

Prin aceasta se urmărește digitalizarea și închirierea spațiilor disponibile din One Cotroceni Park și One Herăstrău Office.

Pentru dezvoltator, implementarea platformei Bright Spaces pentru încă două clădiri contribuie la poziționarea pe piața din București, creșterea numărului de lead-uri calificate, reducerea timpului manual de lucru și la administrarea eficientă a datelor și a modificărilor ce țin de clădiri.

”Piața birourilor se află în continuă transformare, iar deschiderea către tehnologie și soluțiile oferite de aceasta devin instrumente complementare pentru echipele de profesioniști din domeniul imobiliar. Suntem un dezvoltator care are inovația în ADN, iar aceasta se traduce și prin digitalizarea anumitor servicii. Am început colaborarea cu Bright Spaces pentru platforma de vizionare și închiriere a spațiilor de la One Tower, iar acum extindem acest proces care oferă multă flexibilitate și către proiectele One Cotroceni Park și One Herăstrău Office”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Viitorii chiriași ai clădirilor de office deținute de One pot acum să închirieze cele mai potrivite spații într-un mod mult mai rapid și sigur.

Soluția implementată de Bright Spaces le permite să:

  • Vizualizeze în 3D spațiile și să opteze pentru cea mai bună configurație pentru echipele lor;
  • Obțină rapid și ușor informații despre principalele puncte de interes din apropierea clădirilor (restaurante, cafenele, căi de acces, mijloace de transport în comun);
  • Afle care sunt principalele specificații tehnice ale clădirii;
  • Solicite o ofertă personalizată în funcție de spațiul necesar, locurile de parcare, spațiul de depozitare;
  • Stabilească un tur live al birourilor direct din platformă.

”Vedem din ce în ce mai multă nevoie de flexibilitate, de modernizare, de schimbare în modul în care lucrăm. Aici intervenim noi, cu o alternativă 100% tech la modul clasic de vizitare și ofertare, mai agilă și mai pregătită pentru cerințele viitorului. Piața de office trebuie să inoveze pentru a supraviețui și ne onorează colaborarea în continuă creștere cu unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de pe piața locală, One United Properties”, spune Bogdan Nicoară, Cofondator și CEO Bright Spaces.

Pe 21 iulie, echipa startup-ului românesc proptech Bright Spaces anunța faptul că a ridicat o investiție în valoare de 1.5 milioane de euro pentru platforma sa de leasing digital de la Axeleo Capital (Lead Investor), Pi Labs, Sparking Capital, Growceanu și un grup de investitori strategici de tip angel.

Bright Spaces oferă o soluție prin care viitorii chiriași ai spațiilor de birouri pot vizualiza și interacționa în mod digital cu un spațiu, în 3D, pot descoperi principalele specificații tehnologice ale clădirii, punctele de interes, pot cere o ofertă sau planifica un tur live.

Mai multe materiale despre Bright Spaces și soluția pe care startup-ul românesc o pune la dispoziție puteți găsi aici.

Pe de cealaltă parte, proprietarii beneficiază de un Admin Panel integrat și ușor de folosit care centralizează date despre contractele încheiate, gradul de ocupare, potențiali clienți și cerințele specifice ale acestora (locuri de parcare, spațiu de depozitare etc.) și pot genera oferte HOT personalizate direct din platformă.

De la înființarea sa din 2019, Bright Spaces a ridicat o rundă pre-seed de la investitori locali și a lansat mai multe platforme de digital leasing personalizate pentru clienții săi din România și Marea Britanie. Printre aceștia se numără: Skanska, One United Properties, Impact Hub, Moorland Property Solutions.