Colin King vine cu o experiență de peste 30 de ani de colaborare cu companii publice și private, fiecare cu venituri de peste 1 miliard de lire sterline. A condus multiple echipe de corporate real estate ale unor companii multinaționale de top și are o înțelegere complexă a problemelor care afectează industria imobiliară.

Colin King lucrează cu o serie de afaceri tech cu potențial mare de scalare, care contribuie la digitalizarea sectoarelor de real estate și construcții. Colin este constructor autorizat, cât și ca inspector autorizat și deține un MBA de la Henley Business School.

”Sunt onorat să mă alătur Bright Spaces ca Strategic Advisor. Soluția inovatoare curajoasă pe care au creat-o va ajuta cu adevărat industria de real estate. Folosind tehnologia Bright Spaces, toată lumea câștigă, deoarece costurile, viteza și efortul implicat în închirierea spațiilor pot fi îmbunătățite. Acest lucru aduce beneficii semnificative proprietarilor, chiriașilor și brokerilor”, afirmăColin King, Strategic Advisor.

”Colin aduce extrem de multă valoare în Bright Spaces. Expertiza sa în domeniu ne va ajuta să ne continuăm creșterea internațională. Lucrăm deja cu mai mulți clienți regionali care doresc să-și accelereze și să-și optimizeze procesele prin soluția noastră. Echipele de leasing pot acum să obțină mult mai multe vizite live și virtuale și să închirieze spațiile mai repede ca niciodată cu ajutorul unei serii de tehnologii inovatoare, ușor de folosit”, precizează Bogan Nicoară, CEO & Co-fondator Bright Spaces.

Prin încheierea unor parteneriate puternice cu profesioniști cheie din industrie precum Colin, Bright Spaces își propune să-și dezvolte continuu produsul, pentru ca proprietarii și consultanții să beneficieze de cea mai bună soluție digitală de leasing de până acum.

Bright Spaces este un startup proptech european venture backed ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și comercializare a spațiilor de birouri și rezidențiale. Cu ajutorul vizualizării în mediu 3D, disponibilitatea digitală a spațiilor și diferite module de automatizare, optimizare și digitalizare a acțiunilor specifice procesului de închiriere sau vânzare, Bright Spaces urmărește creșterea numărului de cereri relevante și închiderea mai rapidă a înțelegerilor comerciale din aceste segmente.