Platforma interactivă completă de vizualizare 3D va fi implementată pentru proiectul Vox Technology Park din Timișoara și va putea fi folosită de dezvoltator, agenți și viitori chiriași începând cu luna Decembrie 2020. Recent, Bright Spaces a semnat un parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar Skanska pentru ca soluția să fie folosită într-o clădire din București.

Vox Technology Park din Timișoara este unul dintre spațiile de birouri complexe din România, fiind o clădire de tip clasă A, certificată BREEAM International In-Use Outstanding v6.

Cu o suprafață de 26.600 de mp, Vox Technology Park oferă atât spații de lucru, cât și spații comerciale, stații de încărcare pentru mașini electrice, o sală de sport, peste 260 de locuri de parcare și opțiunea de autentificare biometrică pentru acces.

Prin implementarea platformei Bright Spaces, Vox Technology Park va beneficia de:

  • O platformă personalizată conform identității de brand a VOX
  • Maparea tuturor punctelor de interes din jurul clădirii, inclusiv mijloace de transport în comun, restaurante, cafenele etc.
  • Prezentări în 3D alte clădirii, cu posibilitatea de a vizualiza spațiile disponibile
  • Mai multe opțiuni de fitout pentru fiecare etaj închiriabil
  • Opțiunea de a cere o vizită sau o ofertă personalizată din partea dezvoltatorului sau a agentului
  • Materiale descărcabile de prezentare a proiectului
  • Informații cantitative și calitative despre potențialii clienți care accesează platforma

”Ne bucurăm să avem un ritm de creștere atât de bun și să validăm încă o dată soluția Bright Spaces prin această colaborare. Suntem onorați să avem încrederea partenerilor noștri și în afara Bucureștiului și să lucrăm cu clienți care ne împărtășesc misiunea de a inova o industrie care are nevoie de abordări mai moderne, adaptate perioadei prin care trecem. Vox Property Group este un partener alături de care suntem mândri să scalăm” a declarat Bogdan Nicoară, CEO & Fondator Bright Spaces.

Bright Spaces este un startup proptech, dezvoltat în România, ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor de birouri și a spațiilor disponibile din acestea. Cu ajutorul vizualizării în mediu 3D, disponibilitatea digitală a spațiilor și diferite module de automatizare, optimizare și digitalizare a acțiunilor specifice procesului de închiriere de spații de birouri, Bright Spaces urmărește creșterea numărului de cereri relevante și închiderea mai rapidă a înțelegerilor comerciale din acest segment.

“Clădirea Vox Technology Park s-a remarcat încă de la început prin inovație și soluțiile tehnologice și digitale integrate. Am fost prima clădire care utilizează accesul biometric, sporind astfel măsurile de siguranță care s-au dovedit extrem de eficace și în situația actuală determinată de pandemie. De asemenea, folosim tehnologia și ca parte din măsurile de prevenție împotriva răspândirii COVI-19. Acum suntem în punctul în care, alături de Bright Spaces, inovăm procesul de închiriere a spațiilor din clădirea noastră, prin vizualizarea în mediu 3D a birourilor, eficientizând interacțiunea dezvoltator-broker-chiriaș. Este cu siguranță un pas benefic pentru noi și ne bucurăm să îl facem alături de noii noștri parteneri”, a completat Mark Oancea, directorul de dezvoltare Vox Technology Park.

Soluția Bright Spaces pentru Vox Technology Park urmează să fie implementată în decembrie 2020, reprezentând primul pas pe care startup-ul îl face pentru a se extinde la nivel național și apoi internațional.

În luna august 2020, Bright Spaces a anunțat parteneriatul cu Skanska România pentru proiectul Equilibrium.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara urma unei investiții de 30 de milioane de euro realizată de către Vox Property Group, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din vestul țării. Compania are în dezvoltare și proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.