BT Mic este o companie care susține prin finanțări companiile mici, un segment cu mare potențial în România și un factor cheie în ceea ce privește ocuparea forței de muncă și creșterea economică. Compania a fost înființată în 2016 și a devenit cea mai mare instituție de microfinantare din România, susțînând până acum peste 10.000 de antreprenori.

BT Mic este o instituție de creditare partenera EFSE din decembrie 2018, beneficiind până acum atât de finanțare dedicată, cât și de asistență tehnică orientată spre creșterea capacităților companiei de a susține întreprinderile micro și mici și spre sporirea notorietății acesteia în rândul antreprenorilor locali.

Christoph Tiskens, președintele Consiliului de Administrație EFSE, declara: „Suntem mândri să susținem BT Mic. EFSE recunoaște rolul crucial pe care îl au companiile micro și mici în dezvoltarea economiei României, iar nouă facilitate de credit va permite BT Mic să ofere finanțare pentru peste 800 de companii, în moneda locală, protejându-le astfel de riscul valutar".

Cristina Sindile, CEO BT Mic, afirmă: „EFSE ni s-a alăturat în această călătorie de mai bine de un an, iar acum suntem bucuroși să anunțăm extinderea colaborării. Împărtășim aceeași viziune, avem aceleași obiective în ceea ce privește sectorul companiilor micro și mici și ne propunem să contribuim și mai mult la dezvoltarea acestuia printr-o abordare de creditare sustenabilă."

BT Mic poate oferi în momentul de față între 4.000 de lei și 200.000 de lei pentru afaceri mici, iar dacă lucrurile merg bine, primești banii în 3-4 zile lucrătoare. Până la 120.000 de lei pot fi împrumutați fără garanții materiale, iar dacă ai o activitate agricolă poți accesa maximum 200.000 de lei fără garanții materiale și până la 400.000 de lei cu garanții imobiliare.

Urmărește discuția noastră cu Marian Ene de la BT Mic mai jos, unde a răspuns tuturor întrebărilor și dilemelor despre microfinanțare. Abonează-te la canalul nostru de YouTube pentru cele mai interesante noutăți aici.