Astfel, Burlington English angajează profesori de engleză din Ucraina pentru a preda online, de oriunde, limba engleză conversațională.

Prin această inițiativă, școala internațională de engleză Burlington English România își propune să ofere ajutor pe termen lung, un mediu de lucru stabil, precum și să sprijine integrarea pe piața muncii a refugiaților din Ucraina.

“Empatia și solidaritatea sunt acum mai importante decât oricând, indiferent de limba pe care o vorbim. Pe lângă un mediu de lucru stabil și posibilitatea de a lucra remote, colectivul Burlington English va face tot posibilul pentru a face cât mai ușoară integrarea viitorilor noștri colegi. Crearea de locuri de muncă și angajarea profesorilor din Ucraina este un prim pas din seria de acțiuni de susținere pe care le pregătim alături de echipă. Lucrăm la inițiative care să ne ajute să depășim barierele lingvistice, astfel încât să putem comunica mai facil cu refugiații ucraineni, să îi înțelegem și să se facă înțeleși mai ușor”, declară Shay Hafzadi, CEO și fondator Burlington School România.

Compania va continua seria acțiunilor de susținere a refugiaților din Ucraina prin oferirea de cursuri gratuite pentru refugiații din Ucraina care își doresc să învețe engleză conversațională. Lecțiile de limba engleză predate de specialiștii Burlington English se vor desfășura online, într-o atmosferă prietenoasă, în grupuri restrânse de cursanți.