Tabăra Startup Your Life este un eveniment bianual organizat de start-up.ro prin care vrem să susținem educația antreprenorială. Expunem un număr limitat de antreprenori (maximum 25 pentru fiecare ediție) la 4 zile de educație antreprenorială, la networking cu speakeri care au experiență în afaceri și, la final, îi și premiem pe cei care dezvoltă în echipe cele mai bune idei de afaceri.

Speakerii Startup Your Life - octombrie 2019

Ediția a doua din 2019 este organizată între 17 și 20 octombrie la Hotel Royal din Poiana Brașov. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească la tabără cu antreprenori precum Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Ioan Iacob (Qualitance), Radu Atanasiu (Profesor de Critical Thinking la Maastricht School of Management), Dragoș Nicolaescu (Antreprenor în serie și investitor), Alexandru Ion (Marketing Manager Foodpanda și fondator Nexus Gaming), Alexandru Neștian (Fondator și CEO iTux), Marian Hurducaș (Fondator Necktie Agency și om de marketing cu experiență), Ana-Maria Udriște (Avocatoo), Dragoș Stanca (ThinkDigital și festivalul Upgrade100), Roxana Magopeț (FAN Courier), Alex Dona (Fondator Marketing Mindset), Alexandru Gabriel Neagu (Director Direcția IMM OTP Bank) sau Irina Nicoleta Scarlat (Country Manager Revolut).

Află aici mai multe detalii despre programul taberei Startup Your Life / 17-20 octombrie 2019

Împreună cu Bitdefender, o companie cu origini 100% românești care a dezvoltat un produs performant aici și care susține inovația și afacerile tinere, am decis să punem la bătaie cinci burse oferite tinerilor antreprenori din România.

Cum obții o bursă Startup Your Life by Bitdefender?

Cum poți obține o bursă Startup Your Life by Bitdefender? Completează formularul din acest articol și convinge-ne că vrei să profiți la maximum de experiența din tabără. Gândește acest lucru ca un pitch pentru o competiție, unde trebuie să convingi juriul că afacerea ta sau ideile tale sunt cele mai bune.

Susținem tinerii antreprenori, care sunt astăzi ori în stadiul de idee, ori chiar în stadiul de implementare, dar vor să învețe mai mult despre cum să-și conducă business-ul. Vom selecta cei mai buni aplicanți până vineri.

Bursa Startup Your Life by Bitdefender acoperă participarea la tabără și toate materialele de la eveniment, dar nu și transportul. Odată ce vei fi acceptat, vei primi un mail de confirmare din partea echipei noastre pentru a confirma venirea ta la tabăra de antreprenoriat.

Bitdefender e o companie românească care se menține de câțiva ani în topurile celor mai bune soluții de securitate. Pentru afacerile de mici dimensiuni Bitdefender pune la dispoziție soluția Small Office Security, care va fi disponibilă tuturor participanților la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life pentru ca afacerea lor să nu crească doar rapid, ci și în siguranță.

Completează formularul de mai jos pentru a avea șansa de a veni la Startup Your Life cu ajutorul burselor Bitdefender.