eMAG este una dintre cele mai importante companii din România și exemplul lor e unul antreprenorial. Au crescut în România, au primit investiție de la un fond din străinătate, iar astăzi s-au extins în Bulgaria, Ungaria, Polonia. De curând au cumpărat și unul dintre cei mai importanți retaileri din Ungaria, Extreme Digital.

Prin eMAG Teams, divizia care se ocupă de angajarea și de dezvoltarea angajaților, compania pune la dispoziția angajaților și posibilitatea dezvoltării personale și creșterii în organizație. Din acest motiv s-au alăturat demersului nostru de la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life, powered by FAN Courier, și oferă 3 burse studenților.

Ce trebuie să faci?

La finalul articolului am pus un formular în care îți treci numele, facultatea, adresa de mail și numărul de telefon și ne scrii de ce vrei să vii la tabăra Startup Your Life. Nu trebuie să scrii un eseu, dar spune-ne ce vrei să faci, de ce te-ar ajuta tabăra sau care sunt obiectivele tale antreprenoriale. Cine ne convinge ajunge la tabără.

Lansăm bursele astăzi și marți, cel târziu, vom anunța câștigătorii lor. Noi oferim, cu ajutorul eMAG, cazarea, mesele, băuturile și toate cele 4 zile de workshop-uri de la tabăra Startup Your Life, ediția #5. Transportul e responsabilitatea cursanților.

De ce tabăra Startup Your Life?

În primul rând pentru că e o experiență de învățare și nu numai. Ai 4 zile în care trecem prin diferite aspecte ale antreprenoriatului, dar și pentru că e despre practică. La final avem un pitch pe echipe de câte patru persoane. Din echipa câștigătoare, fiecare va primi un telefon Huawei P30 Lite, oferit de partenerii de la Huawei.

Despre speakeri am scris pe start-up.ro și avem o colecție de oameni care chiar au făcut sau fac antreprenoriat. Și îl fac nu vorbind despre el, ci practic. Așa că ai de învățat de la ei. Detalii găsești aici.

În plus, în cele patru zile ai timp să interacționezi cu speakerii și mulți participanți au reușit ca la final să facă business cu speakerii sau să își găsească un mentor. E important să știi la ușa cui să bați

Completează formularul de mai jos dacă ești student și convinge-ne că vrei să vii la tabăra de antreprenoriat Startup Your Life.