Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life ajunge la cea de-a cincea ediție și va avea loc între 23 și 26 mai, la Hotel Boutique Royal în Poiana Brașov. Partenerii acestei ediții sunt FAN Courier și Huawei.

În cele 4 zile în tabăra de antreprenoriat Startup Your Life, vei avea ocazia să interacționezi cu alți antreprenori, care se confruntă cu aceleași provocări ca și tine, cu specialiști de la care vei învăța noțiuni juridice esențiale, despre management, promovare online și offline, management.

În primele zile de tabără înveți despre:

  • Cele mai mari provocări juridice din afaceri, dar pui pe tapet și problemele pe care le-ai avut și tu
  • Afli poveștile de business, de eșec și de victorie ale unor antreprenor cu experiență, cum ar fi Ioan Iacob (Qualitance), Alex Dona (Marketing Mindset), Felix Pătrășcanu (FAN Courier) sau Dragoș Pătraru (Starea Nației)
  • Înveți să te promovezi online prin marketing și SEO, alături de Marian Hurducaș (Necktie Agency) și Octavian Palade (Events&Content Strategist start-up.ro)
  • Cum să îți găsești modelul de business corespunzător, alături de Alexandru Ion, Chief Marketing Officer la Foodpanda și fondator al Nexus Gaming
  • Cum să-ți găsești piața și să nu lucrezi la ceva care nu interesează publicul, alături de Irina Scarlat, Country Manager Revolut
  • Cum să fii un manager bun, dar și cum să te crești pe tine, alături de Dragoș Nicolaescu, investitor și coach.

De asemenea, vei avea parte de workshop-uri practice în care vei învăța totul de la deschiderea unei afaceri, cum să identifici piața și cum să construiești modelul de business.

Găsești aici o listă completă a workshop-urilor taberei Startup Your Life și a mentorilor acestei ediții.

Dacă citești acest articol ai o reducere de 25%, dacă achiziționezi din acest LINK.

Ce premii poți câștiga în tabără?

Participanții sunt organizați după ziua a doua pe echipe și lucrează la construirea prezentării unei afaceri, în cadrul pitch-urilor de duminică. Acolo echipele vor urca pe scenă și vor prezenta în fața juriului. Unele afaceri de acolo au fost un succes comercial și au fost lansate, altele au creat parteneri de business. Pe lângă asta, mai plusăm și cu premii.

Dincolo de toate aceste beneficii câștigate în urma interacțiunii cu specialiști și antreprenori, există posibilitatea să câștigi și unul dintre cele 4 telefoane Huawei P30 Lite. În cadrul celor patru zile de tabără, participanții vor forma echipe și vor trebuie să vină cu o idee de business, să pregătească un plan de afaceri și să țină un pitch în fața unui juriu format din echipa start-up.ro și mentorii prezenți acolo. Echipa câștigătoare va primi cele 4 smartphone-uri Huawei P30 Lite. Detalii despre Huawei P30 Lite poți citi în acest articol de pe start-up.ro.

Poți comanda un bilet la tabără DIN ACEST LINK.

P.S. - Tabăra se termină duminică la ora 13.00 și ai timp să ajungi să votezi în ziua Alegerilor Europarlamentare. O poți face în orice localitate în drumul tău spre casă.